Citiraj:
Autor hash
Kolko ima smisla voziti u obicnim tenisicama? Il da odmah uzmem i njih i ne zajebavam se s tim? Gledam Alpinestars faster 3 al ne znam ocu nac tu kod nas. Fali neki sajt tipa nabava.net za ovu opremu.
|
Nema nimalo smisla, obzirom kako je jako lako pasti s motora, npr. staneš na masnu mrlju/šljunak kad se zaustaviš na semaforu, noga se posklizne i eto te u horizontali, a motor ti stisne stopalo. Obavezno čvrste tenisice. I što se toga tiče, te tenisice imaju bolje prianjanje za podlogu, nebo i zemlja razlika.
Citiraj:
Autor WraGG
Ekipa sa XJR-ovima (a i ostali bez ABS-a), koliko vam fali ABS na motoru i da sad kupujete da li biste se odlucili na nesto drugo sto ima ABS? Taj XJR mi je san iz mladjih dana i definitivno motor koji bih jako zelio imati, ali me odbija nedostatak ABS-a. Nekako mi u danasnje vrijeme nelogicno kupiti motor bez toga. Osim toga, nedavno frendu na pjesackom kliznuo prednji kotac na Harley-u i slozio se ko kanta. Sa ABS-om bi to definitivno izbjegao.
|
Osobno dobro ga je imati, ali mogu i bez jer imam naviku na praznom parkingu vježbati naglije kočenje, osmice i sl. periodički. Uglavnom vozio Bandita 600, Pegasa i Horneta.