View Single Post
Staro 05.03.2021., 08:55   #215
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Ja sma za razliku od tebe isao preklopit fotke u PSu da vidim i dosta toga je isto a ti trabunja sta zelis vjerovat da bi se oni samo tako odrekli djelova kojie mogu dobiti free od proslogodisnjeg mercedesa i potrosili milione da ih sami razviju eto tako onda si naivan .
gdje sam ja rekao da su se odrekli djelova, stovis enapisao sam da ih dosta koriste ALI da nije kopija kao prsle sezone aludirajuci na to da su dosta toga odradili samostalno
Citiraj:
Scarab je i sam reko da su kocnice iste kao i Merc i da su neki djelovi ovjesa identicni ali to su dobilo token free itd. itd....
naravno, nisu tvornicka momcad
Citiraj:
ali reci da ovo ne lici na mercedes moze samo corav.
gdje sam napisao da ne lici, ne stavlja mi na konto ono sto nisam nigdje rekao, odavdje je krenulo, ne citas s razumijevanjem
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
Jedini uz mcl potrošili 2 tokena na šasiju, mcl zbog mašine, da su željeli ostati pink merc ne bi potrošili tokene na šasiju.

Ovo je nova sezona i novi bolid, ok djelit ce neke stvari sa merc, ali ni blizu da ih se može zvati green merc
Citiraj:
Autor Lewis;3498788
Evo ti pa gledaj kako se poklapaju
[URL
https://prnt.sc/10d9a04[/URL]
odmah u startu mi je smjesno da se koristi slika i uspredba samo iz jednog kuta, no da zaigram tvoju igru...

na toj slici prekalpanja je toliko razlika, pratiš f1, a da ne vidiš tqkve razlike mi je nejasno...zaokružio sam samo neke od oka na brzinu koje jako utjecu na sam koncept i pravac razvoja odredneih stvari na bolidu, a samim time drugacije filozofije dolaska do ciljanih performansi.

odmah u startu ogroman razlika u meduosovniskom razmaku - ako se te slike uopće mogu na takav nacun uzet za usporedbu jer mi to vise usporedba za žensku komzmetiku, a ne detalje kako su odredjeni problemi rješavani i kako utjecu na perf
Stražnje krilo, ma da ne pisem imas zaokruženo.

btw. gdje smo jos od onoga sto se ne vidi(pogotovo na vanjstini merca jer skrivaju guzu ko zmija noge) i sto je ispod bodya(tu ne mislim na dijelove koje su uzeli od merca)

download1

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 05.03.2021. u 09:18.
Gigi1 je offline