View Single Post
Staro 05.03.2021., 07:10   #11054
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Evo nakon što sam 4 agenta morao objašnjavati da piše žica plus do 5 brzine na hibridboxu, stiže odjeb

Poštovani,

zahvaljujemo na povratnim informacijama i ispričavamo se na nenamjernom propustu u prethodnoj komunikaciji.

Naime, informacija da nakon potrošenih 100 GB internetskog prometa nastavljate koristiti neograničen mobilni internet brzine do 5 Mbit/s je točna. Međutim, Općim uvjetima poslovanja Hrvatskog Telekoma, za pružanje usluga u javnoj pokretnoj komunikacijskoj mreži, je određeno da korisnik usluga prihvaća da u okviru tehničkih i operativnih mogućnosti mreže postoji mogućnost da usluge Hrvatskog Telekoma neće biti dostupne u svako vrijeme i na svakom mjestu.

Brzina prijenosa podataka i samo korištenje mobilnih usluga ovisi o broju aktivnih korisnika na određenom prostoru, odnosno o opterećenju mreže.

Izuzev nepredviđenih kvarova i prilikom uvođenja tehnoloških promjena, poteškoće su moguće u pojedinim zatvorenim prostorima (čak i unutar obiteljskih kuća), a naročito u otežanim uvjetima rasprostiranja signala (npr. metalne hale, podrumske prostorije, okruženost gustom vegetacijom itd.).

Sukladno tome, brzina interneta koju ćemo isporučivati nakon potrošenih 100 GB dostupnog prometa je od 7 do 10 Mbit/s za download i od 0,44 do 0,64 Mbit/s za upload. Na tu brzinu, nadodajemo još do 5 Mbit7s za download, ukoliko su svi ranije navedeni uvjeti za pružanje usluga mobilnog interneta zadovoljeni.

U slučaju da, nakon potrošnje 100 GB mobilnog internetskog prometa, brzina interneta padne ispod 7 Mbit/s, ljubazno Vas molimo da nam povratno prijavite smetnju s brzinom interneta kako bismo izvršili sve potrebne provjere i eventualno prijavili poteškoću.

Prijavu smetnje možete izvršiti ovim putem, putem besplatnog broja Korisničke podrške na broju 0800 9000 ili odlaskom na prodajno mjesto.

Za dodatne upite stojimo Vam na raspolaganju, a do tada Vas srdačno pozdravljamo.

S poštovanjem,

_-----------

Sad ću se žaliti drugostupanjskom a onda hakomu ili inspektoratu za krivo oglašavanje.

Znači dok imam 100 GB imam i tehničke mogućnosti da mi je veza npr 17/5 q čim potrošim nema tehničke mogućnosti i padam na 10/0.6 hehe
buljaka je offline   Reply With Quote