Vi koji koriostite Shelly uređaje u kombinaciji s HA koju integraciju koristite i jel imate problem sa tim načinom spajanja?
Prvotono sam svojih prvih par shelly uređaja ubacio preko ShellyforHASS integracije (via HACS) i sve je radilo top, brzo, stabilno i stvarno nisam imao nikakvih problema.
Neki dan mi doslo jos shelly uređaja (motion sensor, jos jedan RGBW2, Duo bulb, 1L) i krenem prvo dodavati shelly uređaje u njihovu aplikaciju odnosno da ih spojim na mrezu i da se onda pojave u HA integraciji.
No međutim, nakon dodavanja Shelly motion sensora, postojeći uređaji počeli ispadat, vise offline nego online, brisao inetgraciju, stavljao ju ponovo, stavljao drugu (nativnu HA integraciju koja se pojavila u međuvremenu) uvijek isti problem, vidim samo ta 4 uređaja i novi uređaji jednostavno se ne zele pojavit u HA-u. I s tim da i ovi postojeći ne rade bas najbolje, odnosno imaju onaj glitch, kad se upali neko svjetlo, i zelim ga ugasit, prekidač se blesira, ali u 90% slučajeva kroz automatizacije u noderedu sve radi ok.
Probao, sve, brisanje integracija, i slaganje sve na novo, vrtio dvije integracije istovremeno, uglavnom, nisam uspio dobit da radi normalno (kao sto je radilo prije) i novi uređaju se jednostavno ne pojavljuju u HASSu, zapeo sam na motion sensoru i duo bulb zarulji. Naravno svim tim uređajima mogu uredno pristupioti lokalno preko IP-a i vecina njih radi ok, tu i tamo znaju biti nedostupni, ali ako sam dobro pročitao i shelly je imao nekih poteskoca, tj trebala bi kroz par dana izaci neka zakrpa da se to rijesi.
Ideje, prijedlozi?