View Single Post
Staro 03.03.2021., 01:26   #8845
DjibrilSisa
Registered User

Datum registracije: Mar 2021
Pozdrav ljudi. Imam jedan problem i nadam se da netko od vas zna što napraviti u ovoj situaciji.

Prije mjesec dana sam za firmu naručio komponente preko alternate-b2b.de. Narudžbu su mi podijelili u dva dijela jer dio artikala nije bio odmah dostupan. Drugi dio narudžbe, kućište (Fractal Define 7 XL) i napajanje je UPS dostavio jučer. Međutim, kućište je došlo oštećeno, a kasnije sam shvatio da je na kutiji i zaštitnom stiroporu vidljivo da je ispalo na jedan kut.

Kontaktirao sam korisničku službu i rekli su mi da slikam oštećenja i pošaljem mailom. Kada sam se opet čuo s njima nudili su mi popust od 10% koji sam odbio, te sam im objasnio da samo želim kućište u zdravom stanju. Rekli su mi da razumiju te da će mi mailom poslati podatke za povratak kućišta te da će mi novo biti poslano kada oni prime oštećeno.

Koji sat nakon toga dobijam sljedeći mail od njih:

Citiraj:
Dear Sir or Madam,

Referring to the above-mentioned delivery and your report of damage in transit, our internal investigation has revealed the affected delivery has left our warehouse in perfect condition.

The receipt of undamaged packages has been confirmed by you on. In addition, the proper delivery has been confirmed by the shipping company. There are no restrictions noted on the Proof of Delivery. Neither is the shipping company to be held liable nor a regulation via our shipping insurance possible.

In this regard we once again allow us the notice to our effectively agreed Terms and Conditions,
according to which the risk transfers to the buyer once the shipment leaves the factory or warehouse.

We regret that we cannot give you any other response concerning the process and hope to continue a
good cooperation between our companies. In case that the factual and legal position
should change after further verifications in our house, we will inform you immediately.
Uglavnom, ovo je smiješno, pretpostavljam da su shvatili da bi ih previše koštalo da plate shipping još dva puta pa su odlučili svaliti krivicu na mene. Sada me zanima koji bi mi sljedeći korak trebao biti.
DjibrilSisa je offline   Reply With Quote