View Single Post
Staro 11.03.2003., 09:15   #13
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Originally posted by miato
Ludnica
kaj to mislis na GPU, memoriju, ili obadvoje?
I nikakvi se "dodatci" tj. artefakti ne pojavljuju u igricama?
Oboje 318/318, bez nekog dodatnog hladjenja ili sl i nema nikakvih artefaktova, dok se na 319 slika pocne raspadati nakon cca 5min.
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Aj ti skini pokreni ono što je u zipu i vidi oće li i dalje pistai 0 ili piše nešto. Ako ne piše 0 onda si pretjerao sa memorijom sinko niko janko
Kad se vratim s posla probacu pa javim...na dodir memorijski cipovi su poprilicno zagrijani tako da nije iskljuceno da sam fakat pretjerao s mem.
Citiraj:
Originally posted by pinsla
S čim si to overclockao????? Meni je to prilično nevjerojatno. Još nisam čuo da nekom kartica tog tipa radi bez problema na takvim taktovima.
Jesi ti provjerio da je stvar stvarno overclockana=Imaš puno bolje performanse i slično??
Nekad je oc onemogućen kod samih drajvera a nekad u biosu, pa ti možeš čak i postavit takve taktove s primerice rage 3d ali to je samo privid jer to kartica ne primenjuje.
Koristio sam V-tuner koji sam dobio s karticom, prema 3D Marksu2001 dobijem nekih 500 bodova (ne sjecam se tocno jer sam s o/c karticom eksperimentirao prije nekih 3 mj.), sve u svemu i nije bog zna kaj jer je to nekih 7-8% vise.

Meni ovaj rezultat nije nevjerojatan. Zasto? Zato jer je ekipa iz Vidia (ili PC Playa, ne sjecam se tocno, ali sve je to ista ekipa) natjerala tu istu (GigaByte) karticu na 320/320 da radi stabilno, pa sam se ja jos cudio kako bas ova moja nece na 320.
Uglavnom kartica je bila o/c jedan dan, malo sam igrao UT2k3 online i vrtio s vremena na vrijeme 3D Marks 2001...sve je bilo ok ali cim bi povecao takt bilo mem. ili proca ...pa pa.

Trenutno kartusa nije o/c jer me je frka da ne vrisne mem. a neda mi se stavljat hladnjake na mem. cipove. Jednostavno nemam potrebe za o/c kad mi sve tako i onako radi zadovoljavajuce.
Nik je offline   Reply With Quote