View Single Post
Staro 27.02.2021., 09:03   #2419
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Imam pitanje, danas mi je došao mail od ovih đubretara iz protisa

Poštovani,

servis za artikl 1292267 - Ubiquiti Unifi Enterprise AP AC Long Range (450/867Mbps) (s/n: ....), zaprimljen 20.02.2021. po servisnoj primci broj ... završen je 22.02.2021., prije 5 dana.

Uređaj možete preuzeti u našoj poslovnici u Zagrebu, Nehajska 59, radnim danom od 9-20h i subotom od 10-15h.

Vlasnik je obavezan preuzeti uređaj u roku od 10 dana od dobivanja obavijesti da je uređaj spreman za preuzimanje. Ako vlasnik ne preuzme uređaj u roku od 10 dana od primitka obavijesti da je uređaj spreman za preuzimanje, Protis d.o.o. je ovlašten sljedećeg dana od dana isteka roka za preuzimanje zaračunati skladišnu naknadu (ležarinu) u visi 10 kn za uređaje do 10 kg i 20 kn za uređaje >10 kg po danu kašnjenja. Svaki započeti dan se računa kao cijeli dan. Ako vlasnik ne preuzme uređaj u roku 30 dana od primitka obavijesti da je uređaj spreman za preuzimanje, smatra se da se vlasnik odrekao vlasništva uređaja i da je uređaj napuštena stvar u skladu s člankom 132. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima. U tom slučaju Protis d.o.o. može postupati s uređajem kao s pokretnom stvari koju nitko nema u svom vlasništvu sukladno članku 131. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima te prodati istu trećim osobama, a radi naplate svih svojih troškova odnosno raspolagati uređajem. Vlasnik izričito i bezuvjetno potvrđuje da Protis d.o.o. ima pravo zadržanja na predmetu popravka sukladno odredbama članka 72. Zakona o obveznim odnosima te je ovlašten na temelju članka 75. sve svoje troškove koje je imao u svezi popravka kao i druge troškove naplatiti iz vrijednosti ostvarene prodajom uređaja trećim osobama.
Uređaj sa servisa moguće je podignuti samo sa orginalnom primkom.

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem emaila servis@protis.hr ili na telefon 01/309-8491 (radno vrijeme servisa je 09-17h PON-PET)

Srdačan pozdrav,
Protis d.o.o.

Čekam tih 14 dana za povrat sredstava i prijavu ako to ne naprave, ali nebi htio da mi ležarinu zaračunaju da nju moram platit. Da li im išta odgovorit na ovo šta napraviti pošto čekam 14 dana da mi naprave puni povrat sredstava na račun.

I još uvijek ne znam da li im moram sve sa ponude vratiti znači AP je kod njih i da li donijet kablove također, pošto mi se više nikako ne ide do njih jer su kreteni.

Može neka pomoć ? Ima ko iskustva sa ovim meni je prvi put pa da se ne opećem.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 27.02.2021. u 09:12.
Thermaltake je offline   Reply With Quote