View Single Post
Staro 24.02.2021., 13:05   #1781
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
Prekjučer sam se ponovio u novi DELL S3220DGF i ekranje odličan, prvo moram priznati sada kada sam isprobao visoki fps da je jednostavno vrijedilo dati lovu jer gameplay je puno bolji, tako da ja koji sam prvo tvrdio dok nisam isprobao 144hz kako to ne igra veliku ulogu itd., nakon 2 dana korištenja ovog monitora tvrdim kako je razlika očigledna. U igrama jednostavno sve djeluje prirodnije, fluidnije, aj skrolanje po deskoptu mi ne igra toliku ulogu ali i tu se vidi razlika koja je puno ugodnija oku.
Ima li netko isti monitor da me malo uputi u postavke? pratio sam RTINGS i samo oko boje promjenio par stvarčica i lijepo sve izgleda, ali čisto da vidim još nečiji setup.
I za kraj, primjetio sam da imam mrtvi pixel...pa ne znam kakva je praksa što se tiče povrata kod takvih situacija? U Linksu je kupljen ekran preko weba...iskreno ne smeta mi puno, vidim ga samo na čisto crnome kranu, ali opet 2 dana star, a nije kako treba biti.
Citiraj:
Autor mierdadeltorro Pregled postova
kakvo je iskustvo sa gsync? revizije panela 001, 002, imaju problem sa frekvencijama.
na DP kabelu kažu da se može odabrati samo 60HZ ili 165, ništa između.
kabel koji ide sa monitorom je DP 1.2 trebaš ga zamijeniti za novi DP 1.4.
I ja se mislim to kupit.
evo nešto informacija na ovom forumu.

https://www.overclock.net/threads/de...#post-28310542

Ima polako sve više ekipe na forumu s DELL S3220DGF...

Garancija stvarno no brainer, 5.god ako se uzima novi monitor u ovom rangu cijene. Čak su radi mene i ispravili garanciju na Links webu, jer imali cijelo vrijeme 36 mj.
Ima i recenzija u BUG veljača za ovaj monitor, ali isto piše krivo garancija u Linsku 36 mj.

No, pripazite, ima u ponudi taj isti model s 36mj. i sa 60mj, ovisno o dobavljaču...barem je tako bilo u prosincu dok sam ja uzimal. Neznam kak je sad situacija po dućanima.

Vezano za mrtve/stuck piksele, ja sam ih imao 3. Kupio u Links poslovnici, ne preko weba, početkom prosinca. Za dan-dva reklamirao u Linksu Varaždin te piksele. Spojili monitor u poslovnici, potvrdili ta tri piksela koji su bili baš u središnoj trećini ekrana. Izvadili novi monitor iz kutije, pregledali ga nas nekoliko u dućanu i stvarno bez ikakve greške. Tak da dečkima iz Linksa svaka čast na korektnosti i rješavanju reklamacija.

Čak mislim da mi je ovaj prvi bio revizija 003, a ovaj novi koji sam dobio je 004, glanc nova verzija, mislim proizvodnja listopad 2020...
Nisam testirao G-sync, ali nikakvih problema s Freesyncom nije bilo s 1.2 DP kablom (doduše ne koristim od monitora DP kabel, nego Delock od 3m, ali isto 1.2 DP)

I svakako si skinite i instalirajte program za kontrolu monitora Dell Display Manager Application

Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 24.02.2021. u 13:41.
TheBEaST je offline   Reply With Quote