Citiraj:
Autor Rista
A gde je pecat?
Po svemu sto vidim radi se o tome da nisi trazio raskid ugovora nego zamjenu proizvoda, i tu su slobodni imati svoje procedure ali i dalje ne mogu biti iznad zakona. Nakon sto si zatrazio raskid, ne znam sto izvode vise. Srecom pa te uopce nije briga i ne moras navoditi razloge povrata.
|
Ma da idiot sam što sam išao zamjenu tražit nadajući se da su normalna firma pa će to bezbolno napraviti, ali sam se vidim gadno prevario. No da to šta kažeš ne moram im uopće razlog niti reći. Kod mene u firmi znaju vraćat preko web-a recimo miš samo kaže ne sviđa mi se boja, a boju vidiš kroz kutiju jer je prozirna.
Čak i nakon šta sam poslao mail za raskid su mi odgovorili nekom ogromnom čitabom da moram i poštom poslat u Protis u Sisku to šta sam skenirao... na šta nisam ništa dalje odgovarao jer su mi rekli tu na forumu da je dovoljno i mailom ovo šta sam poslao sken. Nego čekat ću 14 dana ako ne vrate novce ide prijava. Pošto sve ovo prvi put radim, zanima me kako će se odviti to sve i poprilično sam siguran da mi neće htjet vratit lovu jer su tvrdi vidim pa ću morat prijavom e onda me zanima kolko ću čekat itd.