Ja imam relativno drugacije iskustvo. Uzeo ankerove sprit 2 sluske za trcanje. Ovo sto sam gledao yt na njima, cca 10ak sati, nisam primjetio nikakav delay, mislim da je bio i netflix u nekom trenu ali nisam 100% vise siguran. Ali zato, danas sam primjetio na Zoomu delay. Iako tesko mi je rec jel bio do mene ili do druge osobe na prvu, a nije bila zgodna situacija za ispitivati. Preko njih sam do sad odradio jedno sat vremena Zoom conference poziva ali moja prica je bila u manjini i do danas nisam primjetio da mi ljudi odgovaraju sa sekundu delaya. Ugl za sad bi rekao: nikakav delay u multimediji, potencijalni problem sa zoomom. Ali ne bi ovo uzimao kao ozbiljan review, trebao bi se malo ozbiljnije angazirati jer pada mi na pamet 100 drugih stvari koje bi mogle biti problem.
Neki kratki review sluski bi bio: previse basa za moj ukus, uzeo jer je baterija 16h vs 9h koliko je na vecini sluski tog tipa. Stoje u usima ok, ne ispadaju, baterija mi se jos nije istrosila ali pazim na to za sad, a i brzo se pune. Za neki audiofilski review nisam kompetentan, druge sluske tog tipa nemam za usporediti. Kvaliteta je ok, magneti bi volio da su jaci za slucaj kad nosim buff pa treba paziti kad ga se skida da ih ne otkacim i posijem negdje. Ne vjerujem da je to bitno bolje na drugim modalima ali nisam probao. Kablovi se cine kvalitetni (kao gumirani) i ne vjerujem da ce se potrgati ali tko zna.