Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 22.02.2021., 13:21   #3223
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Evo me sa kratkog testa Gree-a

Dakle kad se pali pomalo raste potrosnja kroz minutu sa 50-150-300-500-700W
Ujutro kad se tek upalila je radila na 750W, dosegla je temperaturu i ugasila kompresor instant
Pošto je topal dan, i nije se sama tila upalit, a i TA pec grije, morao sam podići temperaturu za 1 stupanj, i onda se upalila ali na 550W, ne 750W, isto tako dosegla temperaturu, i ugasila se.

Nakon par sata igranja, graf izlgeda isti kao na daikinu, troši 100-200W po satu. Ima neku modulaciju al ne da "dogrijava" nego usporava rad kompresora ovisno o uvjetima valjda il stavljanoj temperaturi? Vjerojatno bi trebalo malo duže testirati.

Daikina ne mogu spojiti na ovaj prekidač i provjeriti kako on radi jer nije spojen na utičnicu nego direktnim spojem, a necu prckat po razvodnoj iako teoretski mogu i njega spojit na shelly 3EM i provjerit točnu potrošnju i kako on zapravo radi, ali to drugi put

Ovaj prvi sat izbacite, to nije bila klima uključena nego komp monitori i sl.

EDIT:
Evo mogu potvrdit da i gree lomo economical modulira nekako. Upalio sam je par minuta prije 17 sati na 23 stupnja, u prostoriji je bilo 20/21. Zavrtila se na 650W pa je spustila na 550w i nisam nesto pratio iducih sat vrimena ali evo u 6 sati je na 222W sto valjd a znaci da se smodulirala niže i evo drži na 222W. U 1 sat vremena je potrosila 320W sad cemo vidit drugi sat s tim da sad noć pada. Termopec je iskljucena od sinoć oko 6, slučajno, ali je isključena.

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 22.02.2021. u 18:11.
OuttaControl je offline   Reply With Quote