View Single Post
Staro 21.02.2021., 17:02   #775
ARIAN585
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2018
Lokacija: Dugo Selo
Postovi: 11
Citiraj:
Autor Marko :) Pregled postova
Bolje od Huaweija teško da ćeš dobit. U stvari, mislim da ni nemaju drugih routera u ponudi osim tog modela Huaweija. Znam da imaju Tehnicolor routere, ali to su kabelski routeri, ne za optiku.

Ako ne planiraš puno potrošiti, morat ćeš se zadovoljiti s TP-Linkom jer su Asusovi routeri dosta skupi za ono što nude.

Ali kažem, čitaj i gledaj recenzije, čitaj forume imaju li ljudi kakvih problema s određenim routerom tako da budeš spreman na sve. Ja sam pogledao i pročitao nekoliko recenzija, te pregledao brdo foruma prije nego što sam uzeo AX20 i s obzirom na cijenu; presretan svime što nudi.

Koliko sam vidio po speedtestovima; Wi-Fi 6 na mom routeru ide oko 850 Mb/s što je čisto dovoljno. Ako ću ikada htjeti maksimalnu brzinu i pokrivenost u cijelom stanu, AX20 podržava OneMesh, pa mogu kupit i neki drugi router/AP/extender iz ponude TP-Linka i napravit mesh mrežu. Za sada mi to nije potrebno, iako sumnjam da će mi ikada biti potrebno jer većinom surfam u sobi gdje je router, pa imam i jaki signal.

Ako se odlučiš na kupovinu, nabava.net i Google su ti najbolji prijatelji. Moja preporuka ti je da se registriraš, onda imaš mogućnost da te obavijesti kad padne cijena proizvoda. I nemoj zaboravit javit što si kupio...
Hvala jos jednom,svakako cu javit na forumu ako kupim neki router ili AP i napisat koliki je speed test na wifi 5Ghz,mozda nekom pomogne tko je u slicnoj situaciji kao i ja.
ARIAN585 je offline   Reply With Quote