View Single Post
Staro 21.02.2021., 14:46   #774
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor ARIAN585 Pregled postova
Hvala ti puno na odgovoru,pogledat cu jos neke recenzije.
Moram bit siguran da neki od tih routera ili AP moze preko wifi 5GhZ bilo da je to i preko wifi 6 isporucit brzinu od priblizno 1gigabit da ne bi bacio lovu bezveze.Slao sam mail i a1 szk iako ne vjerujem da ce mi oni ponudit bolji router od huaweija HG8245Q2. A ako cu morat ulozit vise od 1000 kn onda cu odustat,i 500d,500u je i vise nego dovoljno preko wifija.
Bolje od Huaweija teško da ćeš dobit. U stvari, mislim da ni nemaju drugih routera u ponudi osim tog modela Huaweija. Znam da imaju Tehnicolor routere, ali to su kabelski routeri, ne za optiku.

Ako ne planiraš puno potrošiti, morat ćeš se zadovoljiti s TP-Linkom jer su Asusovi routeri dosta skupi za ono što nude.

Ali kažem, čitaj i gledaj recenzije, čitaj forume imaju li ljudi kakvih problema s određenim routerom tako da budeš spreman na sve. Ja sam pogledao i pročitao nekoliko recenzija, te pregledao brdo foruma prije nego što sam uzeo AX20 i s obzirom na cijenu; presretan svime što nudi.

Koliko sam vidio po speedtestovima; Wi-Fi 6 na mom routeru ide oko 850 Mb/s što je čisto dovoljno. Ako ću ikada htjeti maksimalnu brzinu i pokrivenost u cijelom stanu, AX20 podržava OneMesh, pa mogu kupit i neki drugi router/AP/extender iz ponude TP-Linka i napravit mesh mrežu. Za sada mi to nije potrebno, iako sumnjam da će mi ikada biti potrebno jer većinom surfam u sobi gdje je router, pa imam i jaki signal.

Ako se odlučiš na kupovinu, nabava.net i Google su ti najbolji prijatelji. Moja preporuka ti je da se registriraš, onda imaš mogućnost da te obavijesti kad padne cijena proizvoda. I nemoj zaboravit javit što si kupio...
Marko :) je offline   Reply With Quote