Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 21.02.2021., 01:11   #3207
OuttaControl
Premium
Moj komp
 
OuttaControl's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 5,265
Da slazem se i yugo i mercedes ce te odvest do lokacije, ali ovde pricamo o mercedesu i golfu a ne mercedesu i yugu Nije isto gree i vivax a ni vivax i korel nisu isto. Nije niti blizu isto, a ti ih stavljas u isti koš. "Mercedes je auto sve drugo su vozila"? Ne slažem se sa tim.

Ja sam nekoliko puta naglasio da mislim na Dalmaciju, do mora, prvi red do mora dapace. Jednom u životu sam dozivio -7, na jedan dan + global warming, nevjerujem da klima ide na ladnije. U dnevnom boravku imam Daikina i on mi grije prostor uz podno grijanje i izvanredan je definitivno, osim sto je nešto počelo vibrirat na vanjskoj, ali je do cijevi, vjerojatno treba ucvrstit, doc ce serviser. Za sobe trazim nesto jeftinije jer se nece grijat, ni ladit, stalno nego po potrebi jer su kaloriferi za neku stvar ai nesigurni su za razliku od klime. For a fact znam da Gree dobro grije na 0 (nezz koji kodel tocno, podni je) i u niti jednom trenutku nije bilo neugodno u prostoriji. Isto tako u matere mi gree lomo economical (kojeg ona koristiti cca 3 dana preko ljeta kad je bas vruće), potrošnju sam mu pratio sa shellyem na glavnoj fazi pa nije mozda najpreciznije, ali mogu direkt na njega spojit pa vidit kad bude ali ugl zavrtio se na 900w pa se spustio na cca 300w za par minuta kad sam mu smanjio temp. Ima tu jos i fujitsu, panasonic, hyundai se isto hvali, haier kazu da je u rangu greea, ali losija servisna mreža. Tražim srednju klasu koja ce odraditi posao i da se ja ne moram puno misliti sta ce bit a da ne preplatim ni uređaj ni potencijalne servise za povremenu upotrebu. Zelim proci sto jeftinije jer su to uređaji koji nisu neophodni nego nice to have, ali ooet necu kupit ladu. toyota/škoda je za mene vise nego dovoljna.

I da 1000kn na jednu jedinicu nije puno, na 2 jedinice je to vec malo više , a na 3 je jedna gratis. Ako budem stavljao na hodnik onda cu stavit vjerojatno nekog japanca od 3.5, ako budem u sobe zasebno malo ću istražiti sto mi je najbolja opcija.
OuttaControl je offline   Reply With Quote