View Single Post
Staro 19.02.2021., 08:02   #5292
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Citiraj:
Autor Nbdy32 Pregled postova
Pa isti hash,na nice hashu mu je pisalo manje da dobije,a i tečaj im je manji za btc ...

Gle budemo sad kroz koji dan vidli ...

Ja sam na poolu već 3 godina,nicehash sam upalio kad sam bio s jednom karticom ... i to možda 10-tak dana ... od onda sam na poolu,tak da to baš i nemogu komentirati,to je u pravilu njegov komentar po mojem i njegovom proračunu prema hash-u ...

Citiraj:
Autor Nbdy32 Pregled postova
Pa isti hash,na nice hashu mu je pisalo manje da dobije,a i tečaj im je manji za btc ...

Gle budemo sad kroz koji dan vidli ...

Ja sam na poolu već 3 godina,nicehash sam upalio kad sam bio s jednom karticom ... i to možda 10-tak dana ... od onda sam na poolu,tak da to baš i nemogu komentirati,to je u pravilu njegov komentar po mojem i njegovom proračunu prema hash-u ...
Dobije malo manje od direktnog ETH npr
Ali nemam fee za transfer na coinbase, nema frke za pretvaranje u bitcoin (bed je što ne možeš zadržati ETH nego moraš biti plaćen u btc) i sve to dodje na isti k na kraju

A kad dobijas btc(isplata svaka 4 sata), slobodan si ga npr prebaciti na coinbase i tamo prodati ako ti tečaj na nh ne odgovara.

Kažem ti ja ga koristim godinama za ove lokalne kompove jer je lakše paliti ga i ima opciju najmanja kad je idle pa ne moram razmišljati. Nemaš nikakvih problema niti toliko manje isplata. Mislim da ste nešto krivo zaracunali ali ajde kad stavi sve na papir baš me zanima...

Ne koristimo ga ni mi za rigove čisto zbog nadzora i kontrole, ali za najmanje na kompu sa jednom grafičkom je idealan
buljaka je offline   Reply With Quote