Citiraj:
Autor The Exiled
Ma ne ljutim se, samo se zajebavam, jer se NiceHash temelji na svojem mining poolu i ja bez da taknem išta po pitanju toga, mogu preko njih kupiti kriptovalute, jer ti i ostali dajete hardversku snagu za taj dio posla.
Zato je ono kaj sam pričal itekak stoji, jer na ovaj ili onaj način, netko uz tebe iskorištava tvoj hardver. Ne moramo se složiti oko toga da li je NiceHash s popratnim paketom zapravo malware trojan, ali da su čisti - nisu.
|
Ma znam ja to. Ja sam u kripto-u nekih tjedan dana i to mi je bilo najlakše najbrzinu podesiti čisto da idu neki novci dok ne pohvatam malo više.
Na prošloj stranici (u ovoj temi) sam pitao za preporuku gdje je najbolje da se prebacim s Nicehasha i nisam dobio nikakvu preporuku pa evo ako imaš volje preporuči mi s čime da majnam (ja sam mislio s Phoenix Minerom jer svi kažu da je trenutno number 1).
Btw dignuo sam hashrate s 38 na 40 MH/s, a uz to smanjio potrošnju s 125W na 105W. Smanjio Clock Speed Frequency na 1101, Voltage na 800 i dignuo VRAM Frequency na 1860.