Imao sam Sanyo NiMh AA 2700 mAh, Sanyo Eneloop XX i Panasonic Eneloop pro u Canon fotoaparatu. Čak mi je ovaj prvi model Sanya bolje radio od eneloop modela. Sa Eneloop modelima mi se znalo događati da mi fotoaparat javlja da je baterija pri kraju za netom napunjenu i novu bateriju, ne znam do čega je bilo, da li do sanyo punjača ili samih baterija ili fotoaparata, ali sad bih uzeo nešto drugo. Na Creative Muvo v100 mp3 playeru imam Vartu AAA od 800 mAh i jako sam zadovoljan kako se ponaša tako da ću je vjerujem opet uzeti. Inače taj mp3 player je neuništiv, imam ga skoro 15 godina i samo mjenjam baterije i slušalice.

E sada, kako sam nedavno u Lidlu kupio onaj njihov Tronic punjač uzeo bih nekoliko komada AAA punjivih baterija za daljinski upravljač, sat i tako to, također bih trebao za fotoaparat uzeti neke nove baterije. Kako sam već rekao imam dobra iskustva sa Vartom, pa bih vjerojatno uzeo nešto od njih ili možda od neke druge marke koju preporučite.
Gledam Varta ima nekoliko
modela, kao Power i Endless itd. Ove Endless bi trebale biti nešto bolje i imati veći broj ciklusa punjena. Sad gledam za daljinske upravljače mi ne treba nešto posebno, mislio sam uzeti npr.
Varta Power 550 mAh. Da li su ove ok ili da za daljinski i zidni sat gledam nešto sa više mAh ili da odmah u startu uzmem skuplje modele kao Endless sa više mAh i ciklusa punjenja? Gledao sam u Chipoteke neke modele kao
GP ReCyko+ ili
Camelion. Uglavnom da skratim, što mi preporučujte da uzmem prvo za daljinske upravljače itd.(AAA) i za Canon fotoaparat(AA)? Hvala