View Single Post
Staro 18.02.2021., 07:01   #4111
tun3
Premium
Moj komp

tun3's Avatar

Datum registracije: Oct 2018
Citiraj:
Autor R3nchi Pregled postova
Popusio sam i karticu i xbox series x..

I sad sam opet u lovu..
Ako je zarada 30kn dan , u mjesec to je 900, nek ovo potraje do ljeta ja isplatio razliku.

Al sad cu isplatit qur.. A ne razliku..

ZA ekipu o kriptU..
Prodo sam rx 5700 za 3k kn,.. to je ugrubo nekih 400e
I racuno sam da mogu dat svojih 200e za novu grafu.. Tj da sam spreman pljunit do 600e.
kako su cjene osle u qur. racuno sam, mogu se rastegnit jos 200e max, pa to pokrit rudarenjem.
Znaci meni bi bilo bitno da mi rudarenje ubije tih 200 eura raztlike.Ako moze ubit 400 pa me ispadne da sam prodo staru i kupio novu za iste pare super..
A kasnije sta se desi s rudarenjem , bas me briga. Iovako karticu kupujem za gejm a ne rudarenje..Al ako mogu
neku lovu piknit s tim dok se ne igram ( a to je 23,5h dnevno) onda super!
Ja sam 3070 uboo za 6500kn i lupao se po glavi što sam je toliko platio, a ispada da sam bio među zadnjim sretnicima po toj cijeni, za tjedan dana je skočila na 7200, sad ih ni nema, najjeftnija na nabavi je 7800kn. Stavio sam je da kopa, power limit na 60%, digao memoriju i radi nekih 59MH/s, isto ko što si ti rekao, dok nisam na kompu neka vadi nešto... trenutna profitabilnost mi je 5€+ dnevno, struje uzme 5.5-6kn dnevno, da tako ostane to je u mjesec dana 1000kn ko ništa, pa dok ide ide - teško da će to potrajati dugo ali dok traje radit će tri smjene
tun3 je offline   Reply With Quote