View Single Post
Staro 16.02.2021., 20:13   #5234
unix
Registered User

Datum registracije: Feb 2021
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Evo i ja rudarim od jučer na svojoj 5600XT s Nicehash-om i dobivam od 34-38 MH/s ovisi kako kad. E sad, imam još dosta materijala za proći i istražiti koje se dobio od kolega u Kutku za početnike (druga tema), no imam par pitanja ako bi mogao pojačati profitabilnost, a smanjit potrošnju.

Prvo, mislio sam da je pool mining ono oke za početak dok se sve to ne pohvata, ali nakon malo istraživanja to je zapravo i najbolji način rudarenja za nas koji imamo po jednu grafu samo je bitno izabrati najbolju platformu za rudarenje. Znači trenutno sam na Nicehash, a koliko vidim po youtube-u i općenito po člancima svi su uglavnom na Phoenix mineru pa bi vjerojatno i meni najbolje bilo prebacit se tamo?

Također, zanima me u vezi potrošnje struje, uzeo sam onaj nekakav adaper za provjeru potrošnje i uključio ga u utičnicu i u njega uštekao kabel za napajanje kompa. Oko 250W se vrti potrošnja, je li to oke? (ako netko još ima 5600XT, a provjeravao je potrošnju)

Ima li netko ovdje da je modao BIOS 5600XT i imate li kakav provjeren tutorial za to da možda povećam MH/s i kojim slučajem smanjim potrošnju, da se uopće upuštam u to?

Isto tako događa mi se driver timeout error pa ne znam je li itko imao problema s time od je krenuo majnati:

i je li uspio riješit i kako? (na zadnjem driveru sam)

Eto, znači od jučer u 14h do danas u 14h dobio sam oko 3.20€ u BTC-u na Nicehash na oko 250W potrošnje pa ako imate kakav savjet ili bilo što da smanjim, pojačam.. javite.
Imaš instaliran afterburner na kompu? probaj ga deinstalirati pa vidi ako vise ne dolazi do greske. Šta se tice biosa ja na svojim grafickama ne diram jer su pod garancijom.250W ali to ti je cijeli komp koliko je samo grafa? Recimo moj 5700xt radi na 88W.
unix je offline   Reply With Quote