Evo i ja rudarim od jučer na svojoj 5600XT s Nicehash-om i dobivam od 34-38 MH/s ovisi kako kad. E sad, imam još dosta materijala za proći i istražiti koje se dobio od kolega u Kutku za početnike (druga tema), no imam par pitanja ako bi mogao pojačati profitabilnost, a smanjit potrošnju.
Prvo, mislio sam da je pool mining ono oke za početak dok se sve to ne pohvata, ali nakon malo istraživanja to je zapravo i najbolji način rudarenja za nas koji imamo po jednu grafu samo je bitno izabrati najbolju platformu za rudarenje. Znači trenutno sam na Nicehash, a koliko vidim po youtube-u i općenito po člancima svi su uglavnom na Phoenix mineru pa bi vjerojatno i meni najbolje bilo prebacit se tamo?
Također, zanima me u vezi potrošnje struje, uzeo sam onaj nekakav adaper za provjeru potrošnje i uključio ga u utičnicu i u njega uštekao kabel za napajanje kompa. Oko 250W se vrti potrošnja, je li to oke? (ako netko još ima 5600XT, a provjeravao je potrošnju)
Ima li netko ovdje da je modao BIOS 5600XT i imate li kakav provjeren tutorial za to da možda povećam MH/s i kojim slučajem smanjim potrošnju, da se uopće upuštam u to?
Isto tako događa mi se driver timeout error pa ne znam je li itko imao problema s time od je krenuo majnati:

i je li uspio riješit i kako? (na zadnjem driveru sam)
Eto, znači od jučer u 14h do danas u 14h dobio sam oko 3.20€ u BTC-u na Nicehash na oko 250W potrošnje pa ako imate kakav savjet ili bilo što da smanjim, pojačam.. javite.