View Single Post
Staro 16.02.2021., 15:19   #1
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
USB zvučna (ili mikrofon) koji fino radi na Linuxu

Pozdrav svima,

distribucija je Mint (ako ima kakve veze), kernel je 5.4 nesto, ponovno, ako ima veze.

Treba mi neki fini mikrofon da snimam ASMR^H^H^H^H neke akademske obaveze, a iz iskustva prethodne sezone, mikrofon je bio najveci fail.

E sad, ako je rjesenje USB mikrofon, super, ako ima opcija zvucna + mikrofon, opet dobro (u tom slucaju predpostavljam da je samo zvucna bitna, a mikrofon univerzalan).

Rad na Linuxu mi je bitan iz xyz razloga i stvarno bih volio neko plug&play nativno rjesenje bez puno muke i pameti. Isticem to jer sam odvojio 15 vjerojatno nedovoljnih sekundi i stalno se nalijece na neke probleme, ili je pretih, ili malo snima malo ne, pa mi to nije bas napeto.

Budjet nije ogranicen, ali kao i obicno, sto manje, to bolje!

Eh, jos nesto. Beskrajno bih volio kada bi to bilo dobavljivo u nekoj zagrebackoj trgovini. Jos kad bi imali na lageru da brzo uzmem, tim bolje.

TIA!

Edit: doduse, rekose mi da za te moje govornicke potrebe kvalitetniji 3.5mm mic bi bio vise nego dovoljan, pa sad... Ako netko ima i za to kakav suvisli prijedlog, biljezim se sa stovanjem.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.

Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 16.02.2021. u 16:13.
Bubba je offline   Reply With Quote