Pozdrav svima,
distribucija je Mint (ako ima kakve veze), kernel je 5.4 nesto, ponovno, ako ima veze.
Treba mi neki fini mikrofon da snimam ASMR^H^H^H^H neke akademske obaveze, a iz iskustva prethodne sezone, mikrofon je bio najveci fail.
E sad, ako je rjesenje USB mikrofon, super, ako ima opcija zvucna + mikrofon, opet dobro (u tom slucaju predpostavljam da je samo zvucna bitna, a mikrofon univerzalan).
Rad na Linuxu mi je bitan iz xyz razloga i stvarno bih volio neko plug&play nativno rjesenje bez puno muke i pameti. Isticem to jer sam odvojio 15 vjerojatno nedovoljnih sekundi i stalno se nalijece na neke probleme, ili je pretih, ili malo snima malo ne, pa mi to nije bas napeto.
Budjet nije ogranicen, ali kao i obicno, sto manje, to bolje!
Eh, jos nesto. Beskrajno bih volio kada bi to bilo dobavljivo u nekoj zagrebackoj trgovini. Jos kad bi imali na lageru da brzo uzmem, tim bolje.
TIA!
Edit: doduse, rekose mi da za te moje govornicke potrebe kvalitetniji 3.5mm mic bi bio vise nego dovoljan, pa sad... Ako netko ima i za to kakav suvisli prijedlog, biljezim se sa stovanjem.