Citiraj:
Autor Colop
doduše, ovo tvoje sa stick + mtokenPS mi se čini ok, jer bi onda mogao dati knjigovođi karticu, i mogla bi ona vršiti plaćanja, a da je imam pod kontrolom.
|
Hmm neznam kako bi to radilo jer nemam karticu ali za USB+mTokenPS moras imati oba kod sebe da bi se ulogirao/radio. Nemoze jedno tebi drugo meni.
Osim mozda ako ima opcij da komplet uzmes mobilno bankarstvoPS, to je bilo nesto skuplje deranje na mjesecnoj bazi od samo mTokena.
Sto se tice certifikata, USB certifikat se obnovi online jednom godisnje i to je ok, nisam s time imao problem. Doduse ja odj... Java update svaki put dokle god sve radi ja nedam da se updejta jer redovito kako kolega Bruno_Rv kaze se nakon toga nesto smrda pa s enemos logira tu bankarstvo

.
Meni sad radi zadnjih godinu i pol dobro, prije sam imao redovno problem se ulogirat iz Firefoxa ili Chromea zbog Jave koja se ne instalira do kraja pa moras cistit ostatke i ponovo skidat te instalirat rucno jer automatski download skine neku polovicnu verziju itd.. itd..
Iz Explorera mi je radilo 99% (ne Edge nego stari MSIE) pa sam nekad bio prisiljen tkao uci u banakarstvo dok ne rejsim FFox/chrome probleme.
Sjecam se kad sma prvi put uzeo to (2014te) i ubacim stick i pratim upute kao sve ide samo, kad ono banana nakon 10 sec, Usb instalacija krene i samo izbaci unsupported windows version (ja sam bio na Win 64bit a njihov stick naranvo da je imao samo 32bit installer

).
Onda zovi support pa mi covjek trazio 64bit drivere po njihovom WEBu dok nismo osposobili...
Valjda su sad bar taj dio rjesili kad su i mobiteli vec 64bitni

.