Ja imam ljetni etup 225/35/R20 i 255/30/R20 i nije mi problem po Osijeku i okolici plus otvorena cesta/autoput (malo je tvrdje od zimskog 19" set alai nista toliko da bi zazalio). U Zagrebu mi nije bas tako super za vozit ali ne zbog cesta nego zbog lezecijh policajaca kojih ima i di treba i di netreba (mor ad aneko iz vlade prodaje ta cuda

)??.
Ja inace bez obzira na gume vozim tako da zaobilazim rupe i sahtove a kod lezecih skoro pa stanem i onda predjem prkeo njega tako da me voznja po Uagrebu vise nanervira nego sto je problem sa felgama i gumama (tako sam vozio i na 18" sa drugim, trecim auto, jednostanvo "divim" se ljudima koji prelete preko lezecih kao da auto nije njihov (mozda je sluzbeni

?) i kao da im auti nemaju amortizere/opruge/vilice/spone... nego levitiraju, ono sa 30-40km/h na sat preko lezecih, mene jeza uhvati kad se sjetim sta ovjes u tom trenutku treba odradit

...
Sto se tice ovoga "...ili ici radije na vecu gumu" pa nije to bas tako ako mi ne pase 255/30 stavit cu 255/50 u 20" pa ce biti mekse, cisto sumnjam da ti auto u 20" ima opciju za razlicite sirine/visine guma jer onda se mijenja opseg kotaca sto vuce za sobom Atest jer bbi moglo strugati a Taho bi lagao dosta ?