View Single Post
Staro 16.02.2021., 08:20   #5215
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Tako je ona Sa(r)ma u futuri je bomba. Samo neznam koliko jos imaju tih napajanja i cudi me kak to rudari nisu pograbili dosad. High tier napajanje, a isprobana i kod mene kad se rudarilo, radi ko urica.

Definitivno 2x Sama bolje nego onaj inter tech srotex od 1300W

@HELIUM
Da, isplati se riskirat. No kazes placam struju, pa koliko to struje moze trositi, predpostavljam nista. Vise me malo brine sigurnost mreze, da li taj uredjaj moze nekako moju mrezu u kuci kompromirati?
A ovo kad dodje mi je najveci minus, za 2 mjeseca je isporuka. Koliko dodje ta antena i daj link na nju. A mislim, vjerojatno cu riskirat, mislim ono, tko ne riskira ne profitira. Znaci ti vec imas to cudo?

Najvise me muci da nema nesto zarade ni kod ovih u ZG gdje vidim ima malo vise tih antena na kupu. Ako bi to tako dalje ostalo ne vjerujem u neku isplativost, ali projekt kao projekt mi se jedini cini uspjesnim od mase ovih drugih koji samo obecaju a u pozadini prazan papir. Ovdje imamo vec te uredjaje koji se montiraju.

Razmisljam jos o tome da ja to nekak sam sklepam, vidim imamo raspbery pi podforum, ali tamo vidim pricaju o nekim PCievima, pa sad ako bi se to dalo DIY nekako sredit bilo bi super.

Sto pak je sad ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=rR2Z0vOufLM
Helium miner na Digitalocean
No navodno i za ovo trebas prvo imat hotspot hardware doma postavljen. No pretpostavljam da voo boosta zaradu ili koja je svrha ovoga?

Zadnje izmijenjeno od: dada-as. 16.02.2021. u 08:31.
dada-as je offline   Reply With Quote