View Single Post
Staro 16.02.2021., 07:16   #2189
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
E sad dali je najbolji, zavisi. Najoptimiziraniji i najljepši je, ali me nije previše zadržao jer ja više volim story driven modove. Ne znam kako je u dead airu ali anomaly ima bolesno puno itema, craftinga, repaira i ostalih mehanika na koje moraš paziti ali ako imaš para nisi ih prisiljen koristiti. Jako mi je taj dio bio zbunjujuči samo zbog količine svih tih itema i što ti itemi rade (možeš cijelu pušku rastavit na sastavne dijelove i mijenjat iste - a za skoro svaki dio ti treba poseban alat), pa svaki trgovac prodaje samo određene iteme itd itd. Po meni su te neke mehanike prekomplicirane pa se nisam baš previše dao u igru (odigrao sam storymode) ali eto, isplati se barem vidjeti na što stalker liči nakon 10 godina (prelijepo izgleda). Sve mape su u igri, plus još neke koje su bile izbačene - ogroman je teritorij po kojem se možeš smucat (možeš upalit fast travel). Meni je najbolji Autumn Aurora, SOC overhaul - bolesno dobro izgleda jer se ne znam zabavljat u ovim free roam igrama.

Kupio sam sva tri STALKER-a. Htio bi ih odigrati, ali samo story mode, ne zanima me nikakav online. Koji mod preporučaš?
Ima neki koji je više akcijski orijentitran?
Alfredo nr.3 je offline   Reply With Quote