View Single Post
Staro 15.02.2021., 20:27   #5200
Nbdy32
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2016
Citiraj:
Autor pero78 Pregled postova
Pozdrav,

Slozio bi prvi mining rig s 6 ASUS GeForce RTX 3070 Dual pa ako mozete bacit pogled na ostale komponente i sto Vam se cini

Napajanje Intertech 1250W Great Wall M1200, 80 PLUS Gold

Kingston SSD 240GB

Matična ploča ASROCK H110 PRO BTC+

Adapter Extender Riser Card VER008S, USB 3.0 PCI-E 1x to 16x

Memorija HIKVISION 8 GB DDR4, 2666 MHz, DIMM, CL19

sto se procesora tice ne nalazim nista povoljno i da je na list komp. procesora ove ploce pa eto ako tko ima tu koji savjet

tnx
2x750W - sigurnije i bolje će biti za rasporediti ... gledaj koliko kablova i kojih dobiješ sa napajanjem,pa i to neka bude jedna od odluka za napajanje ...

Proc G4560 ili G3900 ....

Da htio sam napomenuti da ti je SSD čak i prevelik za to ... ali ako imaš ok,neka bude ...

Ostalo OK ...

Citiraj:
Autor n3om0rph Pregled postova
Pozdrav svima,
pročitao sam prvih nekoliko i 10-ak zadnjih stranica teme te koristio i tražilicu ali ne nalazim odgovor.

Imam par (starijih) računala koja su upaljena 24/7 i većinu vremena ništa ne rade ali moraju biti uključeni i struja nije problem pošto ionako rade.

Koliko sam Googlao, rudarenje preko procesora nije nikako isplativo tako da 3 kompa (i5-2400) otpadaju.

Jedno računalo s i7-920 i GeForce GTS 250 isto otpada pošto je ta grafička preslaba.

Ostaje jedno računalo s i7-2600 i Nvidia Quadro P2000 (1 GB memorije).

Google mi je izbacio BetterHash miner koji kaže da je profitabilnost s tom grafičkom:

Algorithm: ETH - Ethash (Phoenix)
Hashrate: 15.55 MH/s
Monthly Income: 0.03123565 ETH
Monthly BTC Income: 0.00117334 BTC
Monthly USD Income: 56.87 USD

Nigdje drugdje nisam uspio naći išta za taj hardware pošto je, pretpostavljam, prestar.

Na forumu također nisam našao ništa u vezi BetterHash programa.

Koristi li netko taj BetterHash miner i da li se uopće isplati išta pokretati s navedenom grafičkom (Nvidia Quadro P2000)?

Hvala na svakoj informaciji i savjetu.
E da ta grafa majna 15.5 ETH-a,ja nikada nebi svoje 4GB prodavao,jer bi one davale barem 3x tvoje :-)

Sve to kaj imaš je prestaro za majnanje,eventualno kako si napomenuo majnanje sa procevima,ali to je neisplativo za intel verzije ...

EDIT : Nisam bio ljen pa pogledao taj beterhash,kaj da ti velim,ak je tak probaj,možda fakat i hasha toliko ...

EDIT 2 : sad sam ukucao svoju 1060 3gb,pa mi veli da hasha 20 MHs,to je bilo prije koju godinu,ako ne i dvije ... 3 gb kartice nemogu majnati eth već dugo ...
Nemam vremena testirati taj beterhash,a i trenutno ga nemam gdje instalirati,pa ako uspiješ budi ljubazan pa podjeli,naći ću ja još 3gb i 4gb kartica koje će onda na beterhash-u majnat eth ...

Zadnje izmijenjeno od: Nbdy32. 15.02.2021. u 20:36.
Nbdy32 je offline   Reply With Quote