Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.02.2021., 14:43   #53632
akoj
lijevo smetalo
Moj komp

akoj's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Btw ne mozes usporedit Octaviu I RS4
I tu normalan A4 dode na all season dunlopici ili nekoj eko energy saver gumi.

Ffs nama priusi dolaze na Goodyear /Bridgestone /Dunlop. Tu I tamo pokoji na Toyo gumi. Mazde uredno na Yokohama.
Znam da nije isto, ali i faking VRS je bio na nekom budget brandu.
I naravno forsiranje ekoshit guma radi manjeg CO2.

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Upravo to, ovisi o motoru,... meni je Ibiza došla sa Dunlop Spot nešto gumama, one sa početnim motorima su dolazile sa Semperitom,... koliko god proizvođači auta žele uštedjeti svaku kunu/euro/dolar nisu ipak toliko ludi da puste iz tvornice na cestu auto sa gumama koje koliko toliko ne mogu sigurno podnijeti snagu motora.
Moja Ibiza je prošle godine stigla na Nexen N'Feri SU1, a sada je na Hankook Kinergyu 4S2.

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Kako ide s tim atestima i pizdarijama?

Kada sam stavljao 15", nasao sam ih u sluzbenom Skoda katalogu, a na kraju me covjek u CHV nije nista ni pitao, samo ih je dopisao na poledjinu prometne, zato sto stvarno neki modeli dolaze u toj dimenziji.

Za taj atest, vec gume moraju biti gore, ili to ide nekako virtualno?

Jer zaista, taj 195/50 em je jeftiniji, em ima daleko siri izbor nego ove 185/55... :\
Ako ti je auto i dalje pod grancijom prvo provjeri s uvoznikom koje su homologirane dimenzije. Ako se pojaviš s nehomologiranim gumama ili felgama (bez obzira bila atestirane ili ne) gubiša jamstvo na ovjes i sve dijelove vezane uz ovjes.

Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Onako laički, čim je A ocjena na mokrom ne vjerujem da nije odlična.
Uvijek gledam da uzmem A po kiši. Inače imao sam više puta Continental Conti PremiumContact i opet bih ju kupio.

Sad vozim na Kormoranu univerzal Bile su nove na autu pa mi bilo šteta mijenjati. Nisu loše, samo vole driftati na mokrom ako se pretjera.
Te EU oznake možeš slobodno zanemariti. Gledaj pojedinačne rezultate u pojedinim segmentima na testovima u najsličnijim dimenzijama.