Citiraj:
Autor Wolverine
Btw ne mozes usporedit Octaviu I RS4 
I tu normalan A4 dode na all season dunlopici ili nekoj eko energy saver gumi.
Ffs nama priusi dolaze na Goodyear /Bridgestone /Dunlop. Tu I tamo pokoji na Toyo gumi. Mazde uredno na Yokohama.
|
Znam da nije isto, ali i faking VRS je bio na nekom budget brandu.
I naravno forsiranje ekoshit guma radi manjeg CO2.
Citiraj:
Autor bertone
Upravo to, ovisi o motoru,... meni je Ibiza došla sa Dunlop Spot nešto gumama, one sa početnim motorima su dolazile sa Semperitom,... koliko god proizvođači auta žele uštedjeti svaku kunu/euro/dolar nisu ipak toliko ludi da puste iz tvornice na cestu auto sa gumama koje koliko toliko ne mogu sigurno podnijeti snagu motora.
|
Moja Ibiza je prošle godine stigla na Nexen N'Feri SU1, a sada je na Hankook Kinergyu 4S2.
Citiraj:
Autor Bubba
Kako ide s tim atestima i pizdarijama?
Kada sam stavljao 15", nasao sam ih u sluzbenom Skoda katalogu, a na kraju me covjek u CHV nije nista ni pitao, samo ih je dopisao na poledjinu prometne, zato sto stvarno neki modeli dolaze u toj dimenziji.
Za taj atest, vec gume moraju biti gore, ili to ide nekako virtualno?
Jer zaista, taj 195/50 em je jeftiniji, em ima daleko siri izbor nego ove 185/55... :\
|
Ako ti je auto i dalje pod grancijom prvo provjeri s uvoznikom koje su homologirane dimenzije. Ako se pojaviš s nehomologiranim gumama ili felgama (bez obzira bila atestirane ili ne) gubiša jamstvo na ovjes i sve dijelove vezane uz ovjes.
Citiraj:
Autor SPLiFF
Onako laički, čim je A ocjena na mokrom ne vjerujem da nije odlična.
Uvijek gledam da uzmem A po kiši. Inače imao sam više puta Continental Conti PremiumContact i opet bih ju kupio.
Sad vozim na Kormoranu univerzal  Bile su nove na autu pa mi bilo šteta mijenjati. Nisu loše, samo vole driftati na mokrom ako se pretjera.
|
Te EU oznake možeš slobodno zanemariti. Gledaj pojedinačne rezultate u pojedinim segmentima na testovima u najsličnijim dimenzijama.