View Single Post
Staro 14.02.2021., 18:45   #1100
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Pomo, junace iz Crikvenice,

pa nemoj tako, tko zna kome donosi zaradu doma, tko mu je bolestan, tko mu je zdrav, ima li djece? Da, mozda precijenjuje vlastitu sigurnost, ali eto, drzim fige da ne strada.

Sve stoji. Ali ti 2" kotačići su sve samo ne stabilni pri 60-70km/h.
Prva šahta ga može lansirat.
Jel itko zaslužuje to što sam napisao? Naravno da ne.
Ima djecu? Tim gore, znam koliko su se meni neki pogledi promijenili.
Netko mu je bolestan? Još jedan razlog da više pazi na sebe.
Napeto s financijama? Još jedan razlog.
I pazi, sve gore opisane razloge sam prošao. Neke i više puta.
Teško da će dostavljat iz bolničkog kreveta ili pazit na nekog drugog.
Ovo je IMHO kretenizam neviđenih razmjera kakav meni ni u najluđim teen danima nije padao na pamet. A naizvodio sam se gluposti isto kao i svi drugi.
Meni prvom, a prolazim jednom na mjesec ovuda, nije svejedno ovakvu budalu na savjesti nosit, niti mi treba takva trauma.
Htio je uštedit na vremenu i gorivu? Pa uredno postoje pravi elektro skuteri ekvivalentni standardnim 50cc prdilicama, daleko su stabilniji i pogodniji za dostavu.
I da, bio sam u Valturi više puta, i upoznao nešto ljudi koji su odgulili tamo prometne. Niti jedan zatvor, a tri sam obišao u sklopu svog posla, NIJE lagan vjerujte mi. A živimo di živimo, dok Horvatinčići šetuckaju okolo i školuju se po Švicarskama, vjerujem da bi ovu budalu netko tko nije povezan uredno morao odguliti.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote