Citiraj:
Autor Pomo
Kad padne, znači ne ako nego kad, vozaču koji mu pređe preko lubanje s prednjim desnim kotačem treba dat zlatnu Darwinovu medalju. Za kičmicu srebro, za koljena bronca. Ali ne, kretena će još netko u Valturi odgulit...
|
Pomo, junace iz Crikvenice,
pa nemoj tako, tko zna kome donosi zaradu doma, tko mu je bolestan, tko mu je zdrav, ima li djece? Da, mozda precijenjuje vlastitu sigurnost, ali eto, drzim fige da ne strada.
U moje vrijeme osnovne, klinci su se vozili izmedju tramvajskih kabina, cak i po dvoje. Sam pogled ili pomisao na ozljedu usred pada, ledi krv u zilama. Ali eto, to je bilo uobicajeno za vidjeti. A kad bolje razmislim, vidjao sam krajem 90-tih i maloljetnike na Tomosima, kako idu u skolu u punom prometu.
Citiraj:
Autor Gilbert5
Kasnim s odgovorom ali ipak. Mali nećak je uzeo G2, i super je romobil. Puno hvala jednom kolegi na pomoći oko kupovine.  Samo 23 kile je dosta, fakat previše za nositi.
|
Da, problem s nosenjem je sto s romobilom iz kupovine, doneses dosta dodatne tezine. Ne mora biti samo kupovina, nosis uvijek nesto, a nekako ne volim preklapati romobil, kad idem, recimo na kat. Jos i kad je sugavi dan, svaka kila pocne ici na zivce.