Ja sam ti prešao iz PBZ-a u HPB, isto zbog APN-a. Isti razlog odlaska iz PBZ-a, bio kod njih hrpu godina, uvijek sve uredno, na kraju dobio jako loše uvjete, prvo redovnog kredita a kada sam pitao za APN, moj osobni bankar mi nije odgovorio mjesecima na mail.
Što se tiče net bankinga, uvjeta i expirienca kako to nazivaš, u HPB-u ti je "dobrodošli u 2001. godinu".
- hoćeš rate, moraš imat posebnu karticu da bi na njoj mogao vući 3-6-9-12mj "rata" koje zapravo ne postoje. Trgovina vuče jednokratno, a onda ti banci daš 30-60kn da ti to razvuče na rate.
- hoću dodatni račun na koji mogu prebacivat novce za "crne dane". Moraš pravit karticu i plaćat 5kn mjesečno za žiro. Ne postoje "virtualne" kartice. HPB kartica mi je za plaću i kredu, za sve ostalo koristim besplatno KEKS.
- strahovito dugo čekanje na uplate i isplate u odnosu na pbz. Plaća mi sjeda kasno popodne, kad nekome uplatim nešto, uvijek dobiju dosta kasno lovu.
Katastrofa što se tih naprednih stvari tiče, tehnički 10 godina iza drugih banaka.
Ono što je dobro, što sam za APN kredit koji sam mislio uzeti u OTP-u na 22 godine, ovdje dobio na 20 godina, s istom ratom kredita, zbog razlike u kamatama.
Za OTP ti mogu reći ovaj dio oko kredita, sve uredno, maksimalno su se potrudili oko mene. Mogao sam dići više kredita nego u PBZ-u i HPB-u.
Citiraj:
Autor nick praskaton
doslovno ista situacija u mene, a prebacio bi se u HPB ali mi ide na zivce njihov sist6em kartica na rate.... nemaju posteno rijesenje...
|
U čemu je problem oko toga? Recimo ta kupnja na rate PBZ visa mi je ono seamless doživljaj. Sve jasno ko dan, i na štetu prodavača.