Ekipa, kakva su vaša iskustva s auto osiguranjima, pogotovo s kaskom?
Evo da dam i svoje iskustvo s autom koji je u procesu popravka (ili možda prodaje ako doplata bude prevelika za popravak kako treba ).
Dakle, izlaskom iz nepreglednog raskrsca (cca metar na cestu) sam oduzeo prednost maloljetnom klincu bez vozacke koji se vozio na neregistriranom motoru. Sva sreca on se samo dobro natuko i imao je kacigu (da jos i to nemam na dusi zbog mangupa). Policija je bila na izvidu i sve je obavljeno po PS-u, ja sam proglasen krivim za izazivanje nesrece bez obzira sto mulac nije uopce trebao biti na cesti.
Meni je razvalio lijevi blatobran, dobro savio i udubio vozacka vrata, razbio lijevi retrovizor te staklo u vratima, malo staklo pred retrovizorom i šoferšajbu. Svo to razbijeno staklo je uletilo u auto, dobro da nama unutra nije bilo ništa od svih tih šrapnela. Inače je auto strukturalno netaknut, samo "ukrasna" limarija, stakla i plastike.
Kako je sve bilo cca 500m od kuce, auto sam odvezao doma u garazu.
Šteta prijavljena na kasko, i onda počinje beskonačno natezanje. Prvo procjenitelj nije htio doć kod mene doma, bolje da se to obavi u servisu... onda natezanje s osiguranjem par dana da mi odobre šlep do servisa. Da bi se potvrdilo da auto nije u voznom stanju, procjenitelj je na kraju ipak morao doći do mene u garažu (jer je policijia propustila "napomenut" dio da auto nije u voznom stanju). Prva procjena je 20k kn štete. Nakon što je auto dovežen u servis i usisano staklo po autu, rađen je drugi izvid jer je ustanovljeno da cijeli gornji dio komandne ploče ima ogrebotine i oštećenja od stakla. Zbog toga i zbog cijena original dijelova ja auto "otjeran" u totalnu štetu i ponuđen mi je iznos koji nije dovoljan ni za dijelove + ako želim i otkup ostatka auta. Ponuđena ukupna cifra za auto + odšteta nije dovoljna za kupovinu istog auta sa istom kilometražom čak ni starijeg godinu ili dvije dana (razlika je barem 7-10000kn za auto stariji godinu dana). Auto inače ima 80k km i star je 3 i pol godine.
Uglavnom, daleko od toga da nije bolje imati kasko nego nemati (gubitak bi mi bio sigurno veći da nisam 3 godine uplaćivao kasko), ali čovjek se osjeća pomalo prevareno nakon ovakvog procesa. Auto nije u tako lošem stanju da bi ga htio prodavati, ali nakon svega je i to opcija...
Pouka priče je: prije nego išta radite s popravkom i izvidom, saznajte kolika je kataloška vrijednost auta kod osiguranja slučaju totalne štete. I budite sigurni da je barem 10-20k kn manja od one koju navedu kad auto osiguravate kod njih, a i isto barem toliko (ili više) manja od onih cijena koje vidite po oglasnicima. Pogotovo ako imate auto pod garancijom i želite popravljati u ovlaštenom servisu (koji imaju svoje normative i više cijene).
Dakle, kasko je super za manje štete i dobar za totalno uništen auto. Ako je negdje ni vrit ni mimo - budite oprezni u procesu prijave štete.