Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 14.02.2021., 11:02   #11093
Trbonja
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Srdan Pregled postova
Bok,

Uzeo bi Polk s50e zvučnike pa samo trebam potvrdu da li je ok za tte novce?

Do sada sam imao Diamonde 9.1 koji su bili na komodi pored 49" TV-a, a kako sam uzeo 70" za njih više nema mjesta. Kako je u vrlo skorom planu bebać stalci ne dolaze u obzir tako da bi uzeo neke samostojeće. Našao sam nešto malo reviewa o njima i hvale ih, a u usporedbi s QA 3050 bi tu negdje trebali biti, imati nešto više detalja i možda malo zamorniji.

Nemam nikakve duge slušačke sesije, možda par pjesmi, ostatak se glazba vrti u pozadini. Slušam pop, rock, blues, jazz... a uz glazbu će služiti i za filmove i serije.
Izvor glazbe su Spotify i internet radio, a flmova Netflix ili skinuti 20GB rip-ovi.
Spojeni će biti na Marantza M-CR510 u sobi od 17m2
Frajer ih prodaje na za 2600 kuna u SH, a novi (par) košta 3200 kuna (možda čak imaju popust za keš) s besplatnom dostavom.
Ili ovdje.
Ako ti Polk budu zamorni i predetaljni kod slušanja, zatopliš zvuk Supra ili Van Den Hul zvučničkim kabelima.
Polk zvučnike možeš i bez spomenutih zvučničkih kabela učiniti ugodnijim za slušanje tako da pod njih staviš umjesto šiljaka izrezanu gumenu podlogu za veš-mašinu (60-ak kuna u Pevexu i Bauhausu). Zvuk će ti garantirano postati ugodniji za slušanje (i ja imam tu podlogu ispod zvučnika). Ako hoćeš dodatno zatopliti zvuk, tek onda nabaviš spomenute zvučničke kabele.

Zadnje izmijenjeno od: Trbonja. 17.02.2021. u 10:10.
Trbonja je offline   Reply With Quote