View Single Post
Staro 13.02.2021., 14:18   #878
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Imam crni. Slobodno uzmi ako si normalno,prosječno čistunac😄

Znači 2 godine, nikakvo posebno održavanje, držimo sudoper čistim, navečer ga uvijek obrisemo sa krpom samo.

Tako smo radili i sa inoxom jer se vide flekice od vode inače

Nismo jedno od onih kojima je sudoper pun svega i peru ga tjedno. Jbg čist je i šta se zaprlja kod kuhanja kasnije ili navečer središ.

Kod kolege crni izgleda kao da je crno bijeli

Ali njegova žena valjda nikad to ne pere i uvijek im je pun sudoper do ibera. Nemaju sudjericu pa slažu prljavo sve unutra isto.
I onda kad mi krene pričati crno ne valja dodje mi da mu kažem šta zapravo ne valja,ali ajde samo kažem mi nemamo tih problema 😂

Nisam uzeo bijeli jer sam se bojao fleka od cikle,cole i sl , ne znam koliko je realno ali znam da su mi prozorske klupice popije colu ili kavu i ne ide van😄
Svatko svog konja hvali i rijetko je realan i objektivan.
Šta meni tvoje osobno iskustvo znači pored hrpe loših iskustava na globalnoj razini?
Ne mora se puno tražiti, dovoljno je samo ugooglati "black sink problem". Pa gledaj slike na šta to liči. Ako se kamenac hvata na inox, a hvata se vrlo lako. Kojom to logikom se neće hvatati na granitni? Hvata se i na moj bijeli, al se ne vidi. Osim ako ga vrlo rijetko koristiš, al onda to treba naglasiti.
Ovim novim mladim hibridnim obiteljima, njima je svejedno, oni slože kuhinju za gledanje pa na dnevnoj bazi žuljaju paštete i bureke 😁
Mi oboje volimo kuhati, volimo i cijenimo domaću klopu.
A kad se pravi klopa u sudoperu bude sranja i problem s crnim sudoperom je realan. Bio bih njegov rob održavanja jer s njim moraš oprezno. Oćeš maunu uzeti žičanu vunu pa udri po njemu ko sivonja kao s inoxovim?!
Ne smiješ abrazivnim kemikalijama, krpicama pa čak ni zelenim stranom sudopera, a to meni ne pada na pamet.
Ovako bijeli je uvijek bijel, kamenac se ne vidi. Čist je i jednom godišnje će dobiti tableticu prko noći ... Ako se sjetim ...

Odosmo u totalni OT 🙄

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote