Citiraj:
Autor delavi
Jok, nije moja firma. Velika firma, stranjska, nema kopanja i zajebancije. It odjel sve radi. Nemrem nit smijem igre na njega stavljat kamoli po hardveru prčkat. Nit išta drugo. Mislim, mogao bi to napravit al ak me skuže ode dobar posao kojeg volim i dobra plata i nema otpremnine (15g rada u toj firmi). Nema smisla.
No, sad smo offtopic.
|
Evo samo još 1 pitanjce od mene, prvo dio o instaliranju igara...ono WTF, šta je nekom stvarno uopće palo na pamet da na poslu isntalira i igra igre?!
Drugo, pa šta nemate RDP ili neku varijaciju na temu?
Mi imamo više riješenja i hrpa ljudi radi od doma bez problema.
Ili moraš nešto fizički ukapčat/iskapčat u komp?
Kolega koji predlaže zamjenu diskova očito nema iskustva rada u nekoj većoj i mrvu ozbiljnijoj firmi. Pa vj nebi mogao pristupit mreži firme i slično gdje su mu najvj reursi za rad... Malo je to sve skupa drugačije uređeno u velikim firmama, a vidi se i alarmira svaki pa i najmanji ''uljez'', nije to baš samo tako. A zaključano je sve od samih utora na računalu do BIOS-a i slično. Zavisi o poziciji gdje i što radiš koja prava imaš i za koje kompove imaš prava... I dobro je da je sve onemugećon baš zbog ovih fix ideja o igrama, o zamjeni diskova i slično...posao je posao. Doma si kupiš komp i radiš što hoćeš sa njim.
Evo neću više OT.
Nego ova 3060 vulgaris, jel uboo itko? 12Gb VRAM, cijena od samo 5,6k Kn. Zvuči privlačno