Citiraj:
Autor Mirkopoter
Realno, sve sam ja ovo mogao saznati švrljanjem po netu, ali ako se već nudi ovdje na forumu da se može pitati bilo što koliko god početnički bilo (iz tvog posta bi zaključio da se ne smije) zašto ne bi pitao?
Hvala svima na odgovorima.
Onako, malo mi je jasnije, no i dalje teško povjerovati na koji način se to "stvara" i da se to može stvarati neograničeno. Ako svi krenemo majnati svi ćemo bit milijunaši za par godina i kakvu će to onda vrijednost imati.
|
ok, mozda sam bio malo preostar, al shvati me jer sam zadnjih godina okruzen no-coinerima koji me podjebavaju, da bi sad htjeli ekšli "uc" pa me tlace pa sam malo pissed-off

.
pitaj sta god treba. ja cu ti rec ako znam, al kazem krenite od gore navedenih filmica. pohvatat cete neke osnove kroz to, a stvarno su kratki. valjda ga nema duze od 10min.
nakon toga krenete kopat i pitat dalje.
samo nemojte zaboravit rulez:
No1. never invest money that you can't afford to lose
No2. never forget No1.
No3. Not Your Keys, Not Your Coins
edit: (tin hat on) i provjerite si kompove/OS prije nego pocnete baratati walletima da nebi bilo plakanja (check web). dobar AV/FW I must IMO, a i nebi vam bilo na odmet mozda koristit virtual box sa kakvim linux-icem nutra pa u tome wallete obzirom da ljudi koriste komp za svasta danas (šporkice anyone

). mozda kakav VPN-ćić nije na odmet (paid version!!!).
i nemojte koristit za boga miloga gmail email za te stvari. proton mail je free

. (tin hat off)