View Single Post
Staro 11.02.2021., 22:39   #44
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
zato sto si pocetnik i ne razumijes. pocni citat ako te zanima, naucit ces nesto. nebudi zaludeni no-coiner kakvih ima na tone.
a najvise od svega nebude spomenuti no-coiner bez da si bar malo zgrijao stolicu jer takvi su najgori.

gore navedena lova je komad prljavog i odvratnog papira iza kojeg, tamo od cca 70ih ako se ne varam, ne stoji nista.

a bitcoin kao i sve drugo drzi cijenu zbog ponude potraznje. to je sve. ja neznam zasto je nekima tesko to shvatit zaista, meni je to skroz jednostavno.

edit: mirko, vidim savjet ne slusas. samo malo prosvrljaj po netu i vidjet ces da se BTC-em (a i nekim altovima) odavno placa pa cak i u HR.
Realno, sve sam ja ovo mogao saznati švrljanjem po netu, ali ako se već nudi ovdje na forumu da se može pitati bilo što koliko god početnički bilo (iz tvog posta bi zaključio da se ne smije) zašto ne bi pitao?

Hvala svima na odgovorima.

Onako, malo mi je jasnije, no i dalje teško povjerovati na koji način se to "stvara" i da se to može stvarati neograničeno. Ako svi krenemo majnati svi ćemo bit milijunaši za par godina i kakvu će to onda vrijednost imati.