Citiraj:
Autor livada2
Pa grijesis. sigurno ce uzet neki fee al to nije 15%. Jer tebe ne placa on nego zakupac indirektno...a on placa vecu cijenu.
kao sto reko koristim NH godinama i osim problema 2017 kad sam cekao godinu dana da mi novce vrate nemam zamjerke na njih.. Ovo sto si dobio nema kao prvo uracunato da ti pool placas, a kod nh ne jer je vec u toj cijeni. onda zaboravljas slanje eth-a na wallet pa konverziju eth-btc .
a i gledam kolko mi trenutno daje na NH i WTM ocito kasni s racunicom pa zato i ima tolku razliku.. a i ostali kaklulatori pokazuju manje na ETHU od njega pa bi to uzeo malo s rezervom. npr https://www.coincalculators.io poakazuje trenutno isto kao i NH na WTM tak da...
Al eto netko voli cuvat eth al ja nisam taj. BTC je bio i ostao jedini kralj.
ETH je postao skoro skuplji za slanje od BTC_a - koji je njima ku...
eto imas gore moj HR i kolko mi daje NH pa vidi kolko WTM laze- laze upravo tih 15% koje spominju ljudi koji ne koriste NH 
i mene vodi neka osnovna logika. Pa koja budala bi rudarila na NH da uzimaju 15%  eto ja 
|
Uz ovakvo šetanje cijena gore-dolje točan izračun nije ni moguć, jedini pravi bi bio da se sve odmah pretvara u fiat pa vidjeti nakon mjesec dana koliko je ko dobio.
Što se tiče "ko je budala", pa očito ovaj zakupac iz tvoje rečenice "Jer tebe ne placa on nego zakupac indirektno", jer plaća dolar da bi dobio 80 centi...ili kod nicehasha na neki čaroban način zarađuje i nicehash i miner i zakupac