View Single Post
Staro 10.02.2021., 11:15   #863
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Je li netko kupova iz IKEA-a aparate?

Gledam ugradbenu mikrovalnu za 1100kn. Duplo jeftinija nego Electrolux (a kažu da ustvaro to i je electrolux u pozadini).

Iskustva?
Ne znam za mikrovalnu ali sam uzeo neke druge stvari:

MATÄLSKARE pirolitička pećnica: odlična mi je, jednostavna operacija, nema touch pizdarije na sebi, bolje radi od 2 druge Candy što imamo i ima fora feature da ti se lampica ugasi kad dođe na temperaturu dok ostale imaju audio alarm kojeg možeš propustiti ako nisi u istoj prostoriji. Također svjetlo se pali kad je otvoriš i dolazi s 2 tacne.

Perilica 45cm (ne znam sad ime), radi bez greške, proicira na pod, laka za montažu i na više kuhinje (meni je recimo 94cm visina), dok ostale perilice nisam mogao dignuti dovoljno visoko da se uklope s ostatkom kuhinje i frontom.

Indukcija 1999kn (ne znam model opet), odlična, ekstremno brzo zagrije sve pogotovo na P modu (boost valjda), sviđa mi se što za razliku od Beka ima odvojene kontrole za svaku ploču dok kod beka i nekih drugih prvo izabereš ploču pa onda sa +/- biraš snagu. Ovo je puno brže i intuitivnije.

Napa (neka najjeftinija nadgradna) - vuče brutalno jedino je malo bučnija ali pošto vuče dobro i na najslabijoj snazi nije problem, lijepo izgleda (inox) i ima ugrađene led lampe. Ne vidim potrebu za skupljima.

Jedna od perilica mi je došla s lagano udubljenom bočnom stranom i kad sam ih kontaktirao ponudili su mi zamjenu ili 750kn povrata novaca uz normalnu garanciju 5g, a pošto se to ne vidi i ne smeta uzeo sam to.

Kod njih mi se sviđa što možete dobiti sve zamjenske dijelove (možda više primjenjivo na namještaj) i to često besplatno. Primjerice pukne vam neki nosač ili izgubite nešto - poslati će vam besplatno sve što vam treba.