Citiraj:
Autor warlock25
Ja poceo Demons souls i moram priznat da se jedva suzdrzavam da bacim kontroler u zid.Par puta sam bio na rubu da popizdim.Dark souls 123 je kamilica za razliku od ovog.Problem je kaj nema odmora od bossa do bossa.U Dark soulsu si ipak imao na pol puta checkpoint a ovdje sve ponovo.Uzas.Bossevi su laksi nego u dark soulsu ali put do njih uzas
Poslano sa mog Galaxy S10
|
Najgori dio je trčanje do bossa po meni. Negdje je to i put od 2 minute. Jedini savjet koji ti mogu dati je nemoj trčat, ja sam svaki level dobro počistio laganini koracima i pred sobom bossa se teleportao nazad do Nexus(Evacuation miracle) da potrošim soulse. Nakon toga vježba trčanja do bossa i sami boss naravno. Češće ovo prvo teže od drugog, pogotovo ako koristiš magije. Debilana žešća, mrzim to u Soulsborne igrama, isto koliko mrzim i taj naziv Soulsborne. Može igra biti teška i izazovne i bez huljskih metoda kažnjavanja igrača. Souls igre su jednostavno pune jeftinih trikova da se podigne "težina". Iskustvo Bloodborne, Sekiro, Demon's Souls. Dark Souls nisam igrao. Sekiro osobno najbolji.
Sada igram Nioh i lajkam, fun combat ali brate mili treba imati skriptu i manual da pratiš sve te abilitije, iteme, buffove, itd.