View Single Post
Staro 08.02.2021., 21:02   #3615
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Slažem se tobom ali moraš shvatiti malo i drugu stranu. Kažem malo jer ako ti nisi prevarant,vjeruj mi bar 30% kupaca su prevaranti. Ja čitam svašta i ovdje na forumu a kamoli ostali forumi a i ono šgo nije na forumu. Ispred mojih oči je covjeku telefon nakon kupnje pao na beton i on bi reklamirao jer eto ne pali. Kad sam rekao da ppstoji mogučnost da ne pali jer mu je pao prije 2 minute,rekao je kako je nemoguce jer ga je kupio prije 3 minute i nikad nije pao. Kad sam pokazao snimku s kamere pocrvenio je i okrenio i pitao koliko dođe popravak. I svejedno sam mu išao u susret i napravio dijagnostiku na moj trošak da vidim šta je, ekran je bio napuknut u kutu. Imam takvih situacija svako malo, " majke mi nikad nije smočio se", ili stranci kupe punjač pa ga žele vratit nakon 10 dana jer eto idu kući a "nisu koristili" punjač. Ili kupe akcijsku kameru i memorijsku karticu i nakon 7 dana bi vratili jer eto nije radilo otpočetka ali bi zadržali memorijsku karticu. I onda ja uzmem sve natrag i izbacim sve s kartice na PC i kažem,eto izbrisao sam podatke s kartice a kamera radi,nema problema uzet cu kameru natrag iako radi. Ili ako zelite podatke natrag , nemojte me varat nego uzmite proizvod natrag i vratit cu vam sve podatke na karticu. I naravno,uzmu ga natrag sve.
Samo samo naveo par situacija,ima ih bezbroj i zato prodavaci sada najprije provjeravaju da li je stvarno tako kakp kupac navodi prije bilo kajvog dogovora.
spawn je offline   Reply With Quote