View Single Post
Staro 08.02.2021., 12:48   #3788
Old.machine
Premium
Moj komp

Old.machine's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Bitno da si ti živ i zdrav.
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Lako za akcije neka si nam ziv i zdrav
Hvala
Hoće još netko ovo reći mislin da je ovo dijelom i zbog nicknejma, možda ste stekli dojam da sam "stara" mašina i da sam na infuziji. Kad sam se bio registrirao na forum prvih par nicknejma koje sam upisao je bilo zauzeto, a u to vrijeme sam baš bio igrao malu avanturicu Machinarium u kojoj se radnja vrti oko starih robota. Ostalo povežite sami.

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Uglavnom hoću reći nemoj da ti postane obveza, onda se i izgubi entuzijazam, čovjek izgori...
Naravno da mi je nakon 237 postova u temi za akcije malo dosadilo, nisi valjda mislio da ću završiti kao Kramer iz epizode Seinfielda Serenity now, insanity later Da sam trebao izgoriti onda bih izgorio u početku, sad već imam uštiman sustav koji me poprilično dobro služi. Ne znam kako vi zamišljate moje tražanje akcija, ali sigurno se ne radi o bjesomučnom klikanju dok se znojim 200 na sat. Obično mi neki quick scan Amazon akcija traje oko 25mn (hagglezone, reddit, razne deals stranice), ne uzima mi puno vremena i uopće ne predstavlja problem. I kod svojih prijatelja i rodbine postao sam Amazon guy, sredio sam im dooosta stvari i primjetio sam da su ljudi puno zahvalniji kad im središ neku akciju nego instaliraš windowse. Evo sad su svi nakon što su ga vidili kod mene poludili za Firestikom tako da im sad sređujem to, htio ili ne htio uvijek sam oko Amazona, ali oduže se ljudi.

Uglavnom da ne idemo sad u neki offtopic o meni, živ sam, zdrav sam i akcije idu dalje, nadam se ne do točke usijanja
Old.machine je offline   Reply With Quote