Citiraj:
Autor Dottore
Nakon 17 minuta snimanja prestanu raditi jer se telefon pregrije...CPU 47°C a baterija 45°C.
Piše se po netu da je Samsung znao za problem sa pregrijavanjem ali je ipak pustio uređaj u prodaju
https://www.rprna.com/electronics/ph...-panel-report/
Jedan član na Samsung Community je "na putu" patch koji treba rijesiti problem, tj. "smiriti" CPU koji iz nekog razloga radi punom parom kad se pokrene kamera.
Valjda nakon one priče S20 ultra camera update 
|
Ne radi se o klasicnom pregrijavanju, vec je Samsung odlucio staviti malo konzervativne limite sto se tice temperature SoC-a i baterije. Ista stvar se dogadja i sa SD-om samo nakon nesto duzeg koristenja. Xiaomi je s druge strane stavio visoke temp. limite u Mi11 pa cesto doseze preko 50° i neda se drzati u rukama od vrucine koju generira pri gamingu ili benchanju... Kod snimanja limit je vec na 8min di mob jednostavno gasi kameru

. Jedan
primjer di S21U throttla da odrzi nize temperature dok Mi11 radi obrnuto. Ima dosta primjera di se Mi11 pregrijava usred testiranja, iako je navodno Xiaomi pustio patch koji donosi bolju kontroliru temperatura tj. drugim rijecima bolje obuzdava sd888...
Citiraj:
Autor Old friend
|
Zanimljivo

...po gsmareni ispada da E2100 ni u bateriji ne kaska za SD-om...
Exynos 2100 edges out the Snapdragon 888 in a Galaxy S21 Ultra battery test
Istina za updateove, barem je dosad tako bilo. Exynos inace dosta prije dobije nove updateove...