View Single Post
Staro 08.02.2021., 08:19   #393
HD3850
Premium
Moj komp

HD3850's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor the_ghost Pregled postova
Drago mi je da ti je smjesno ali nece ti biti smjesno ako ih odneses na servis jer si sa 60C (ovisno o tipu diska 60-70C im je max temperatura na kojoj su specificirani da rade) vjerovatno udario u operativni limit diska i ne bi se zacudio da ti to voida garanciju. A ovi u hgspotu su ocito dovoljno nesposobni da to shvate ali seagate nije

Sad sam provjerio svog ironwolfa, i prilicno sam siguran da sam pogodio kako racuna to, jer meni je max temp 45 ikada bio, a worst na airflowu je 55, sto tocno pase za 100-45=55. A i pase za current temp/flow

A gle, smjesno mi je, a i nije, naravno.. Nije mi bas svejedno da mi hardovi odu koji nemaju niti godinu dana, a sto se tice grijanja, ja im ne mogu pomoci.. Oni su mi na stolu, i imaju protok zraka, a to sto su dizajnirani tako, da se ugriju unutra, to mi nije jasno bas.. ALI, kazem opet, na dodir oni nisu vruci uopce, i ne kuzim zasto mi pokazuju toliku temperaturu?? Trenutna temperatura im je 40 i 41, sta to toliko moze biti lose? Odnjeti cu jedan dan, na servis..Samod a podatke rijesim i izbrisem sve nepotrebno

Rijec je o ovim hardovima od 6 TB oba: https://www.seagate.com/gb/en/consum...kup-plus-desk/

Zadnje izmijenjeno od: HD3850. 08.02.2021. u 08:40.
HD3850 je offline   Reply With Quote