View Single Post
Staro 07.02.2021., 11:06   #9526
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Dobar video Mrwhosetheboss-a, no gledajuci brdo recenzija mogu zakljuciti sljedece:

Kamera je vecinom podjednaka, razlike u slikama po danu se svode na sitnice koje se primjete samo pixel-peepingom. U velikoj vecini slucajeva primjetna razlika je u nocnom slikanju i snimanju, tu je SD888 primjetno bolji. Izvlaci vise detalja i boje iz slike uz manji sum. Ipak, Samsung je izjavio na twitteru da rade na updateu koji ce ispraviti te probleme na Exynosu. Zivi bili pa vidili
Slažem se. Ali , primjećujem da na Exynosu slike po danju izgledaju nešto prirodnije kao oku ugodnije

Citiraj:
Sto se tice performansi, na hardverskom levelu Exynos je jako blizu Snapdragonu ove godine uz jednu veliku iznimku - to je naravno Gpu. Mali nije slab ali nije ni na nivou Adrena660, pogotovo za sustained workloadse poput igranja. Cpu dio je sasvim ok, ne kaska puno za SD-om. Fun fact, u Exynos SoC-u se nalaze dosta jace "AI" jezgre nego u SD-u, a hoce li to striko Sammy iskoristiti, ko zna
Zadovoljan sam što su uspijeli napraviti štedljivu autonomiju (gotovo na razini SD bez battery saver mod) ali nezadovoljan zbog velikog pada preformansi opterečenja uzastopnog benchmarka i temperature

Na tvojem linku, jesi li primjetio u battery saver-u Exynos napokon jači od SD i veću autonomiju?

Po meni, ne isplati se uzimati početne modele sa 128gb jer će brzo napuniti.
Aplikacije polagano nagomilaju kroz update i još da ne spominjem punjenje cachea kroz korištenja aplikacija, slike u prosjeku 4-7mb , par snimaka 1080-4K,a možda 8K.
2021 godina i bolje krenuti od 256Gb bez podrške microSD
Dottore je offline   Reply With Quote