Ok, ne znam je li to do B818 jer ne sjecam se da se B715 tako ponasao, upravo sam ga maknuo s prozora i stavio na policu jedno 4m od tog istog prozora. Ruter ne kuzi razliku, sve je isto, brzine, kvaliteta signala, cak se i dalje spaja na tu baznu koja je u totalno suprotnom smjeru. Vrh!
Na B715 sam imao skoro iste rezultate na svim prozorima, ali ocito iz nekog razloga ga nisam drzao na polici, vjerojatno je test bio losiji ili neki vrag.
B818 bas lijepo izgleda na polici, poceo sam cijeniti ovaj kockasti tower look, ful je praktican
Nesreca od kvalitete signala, ali drzi 50/10 cijeli dan s izletima do 60/20:
https://i.imgur.com/QOJCugk.jpg
Citiraj:
Autor xlr
Neki dan sam premjestio ruter na, sto sam prije godinu dana mislio, losiju lokaciju u stanu i rekoh ajd da probam brzine i kvalitetu signala po bandovima itd...
Sazetak, imam malo veci dl (najbitnije mi je da nema promjene), signal svih bandova je isti i 3CA radi ko puska. B7 ne koristim.
Ruter je na prozoru koji gleda u betonski zid i zgradu, a bazna je 180° u suprotnom smjeru. Nema opticne vidljivosti i masu zgrada je izmedju. Valjda lovim neki dobar odbijanac. Barem mi ruter vise ne stoji na sred dnevnog 
|