Završio sam upravo
Person of Interest
Dajem seriji jedno 9.5/10
Da, prva sezona, i dio druge ne daje punu sliku toga o čemu će serija biti, no poslije se priča fantastično razvije. No, nisu ni te epizode nimalo loše, ima odličnih epizoda po pitanju radnje, kako su snimljene i kako završe.
Serija ima odlične likove, prati više likova i kako se došli tu gdje jesu, gdje idu i kako bi mogli završiti, na kraju svi likovi imaju odlično povezane i završene character arcove, bez nekakvih velikih rupa. Premisa serije je vrlo zanimljiva i otvara razna pitanja kroz epizode, a uz likove se može sasvim dobro povezati.
Kraj serije je nešto najbolje što sam vidio. Pogledao sam prilično velik broj serija, od toga neke s vrlo visokim ocjenama, ali ne znam je li ikoja imala približno dobar kraj kao ova.
Za finalnu i penultimate epizodu dajem čistih 11/10 bez imalo primisli. Način na koji se završe price likova je kompletan, emocije koje su pokazane su taman dovoljno šokantne da dođu do izražaja, a da likovi nisu nikakvi cmizdravci niti pekmezasti. Razočaran sam što je serija gotova, ali da je trajala duže vjerojatno ne bi imala takav efekt niti tako dobro finale.