View Single Post
Staro 06.02.2021., 16:57   #14377
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Završio sam upravo Person of Interest

Dajem seriji jedno 9.5/10

Da, prva sezona, i dio druge ne daje punu sliku toga o čemu će serija biti, no poslije se priča fantastično razvije. No, nisu ni te epizode nimalo loše, ima odličnih epizoda po pitanju radnje, kako su snimljene i kako završe.

Serija ima odlične likove, prati više likova i kako se došli tu gdje jesu, gdje idu i kako bi mogli završiti, na kraju svi likovi imaju odlično povezane i završene character arcove, bez nekakvih velikih rupa. Premisa serije je vrlo zanimljiva i otvara razna pitanja kroz epizode, a uz likove se može sasvim dobro povezati.

Kraj serije je nešto najbolje što sam vidio. Pogledao sam prilično velik broj serija, od toga neke s vrlo visokim ocjenama, ali ne znam je li ikoja imala približno dobar kraj kao ova.

Za finalnu i penultimate epizodu dajem čistih 11/10 bez imalo primisli. Način na koji se završe price likova je kompletan, emocije koje su pokazane su taman dovoljno šokantne da dođu do izražaja, a da likovi nisu nikakvi cmizdravci niti pekmezasti. Razočaran sam što je serija gotova, ali da je trajala duže vjerojatno ne bi imala takav efekt niti tako dobro finale.
Exomaniac je offline   Reply With Quote