Citiraj:
Autor nub
Čitam par stranica sazad i kolko vidim niš od 5000 serije na 370 pločama pa čak ni na mom điđabajtu  Od priča po forumima ispao ćorak.
|
PA i nije baš ćorak. Gigabyte neda svoje "experimental" BIOSe za 300 ploče van a postoje. ASrock je dao svoje BIOSe van koji imaju određene probleme. Asus i MSI nemaju ništa.
However, ljudi vrte Zen3 procesore na crossflashanim Asus C6H pločama na koju ide Biostarov BIOS za X470 ploču. Zen3 boota i radi, kao i NVMe te RAM na 3200+ MHz, ali neki senzori naravno da ne rade. E sad, tko želi, uputiti ću ga.
Citiraj:
Da mogu samo upiknut cpu još bi potegnuo, ovak mijenjat još i ploču mi se ne isplati, a 2000-3000 serija mi nije sexy apgrejd. Za sad guram 370tku dok ne kihne.
|
Pa 3000 serija ti je onak, fest jača od 2000 serije i kako vrijeme odmiče, to se sve bolje i bolje vidi.
Shvati to kako to želiš shvatiti
Citiraj:
Autor Igorr
Čitam i moram priznati da mi nije baš jasno... zašto bi pobogu ikog bilo briga kako je brko došao do ploče i proca?
|
Alkemičar sam po struci, stari HW pretvaram u glanc novi

tajni sastojak su suze i hejt ranije-spomenutog bolesnika koji me opanjkava od 2012
Citiraj:
Autor Disco
...ma samo sam htio napisat da nije vj našao nekog toliko bedastog da mu da sve ganc novo za sitnu nadoplatu i njegov stari HW. 
|
Well, ostavit ću vam to mašti na volju
Citiraj:
Autor LorD ClockaN
I novi AMD chipset driveri su izašli ako niste primjetili
|
I to 2 verzije u 2 dana, a od 19.10.2020. ništa

poželjno je deinstalirati stare i staviti nove jer vele da nije preporučljivo samo da se pregaze stari kao do sada.
Citiraj:
Autor Verbum
Sutra bi mi trebali stići 5900X i ASUS ROG Strix B550-F Gaming WiFi (po Brkinoj preporuci) pa me baš zanima jel ima veće razlike u performansama osim naravno u hlađenju i buci jer ipak na desktopu imam vodeno hlađenje, a i grafa ima ogroman hladnjak.
|
Odlično. Ajd molim te nabaci malo komentara o ponašanju i temperaturama ploče i VRM-ova kad upregneš tu mrcinu od proca. Zanima me jer i sam mislim uskoro bumpat jezgre