bas sam neki dao listao neki vidi u kojem naveliko hvale nec iako kontam da u tim casopisima hvale onog tko plati ili je sve zasnovano na nekom osobnom iskustvu ...
btw ja cu uskoro i svoju konfu mijenjat, prelazim sa sck 478 na 939 .... mislio sam ostati na intelu i uzet prescotta, ali vidjevsi kakve probleme mi ima frend sa zagrijavanjem mislim da cu definitivno preci na athlona64 ....
znam da ne spada u ovaj topic, ali nesto me kopka ..... zbog cijene i svega ostalog bi presao na athlona ali me takodjer zanimaju prednosti hyper threadinga u pentiumima, naime, namjeravam se baviti produkcijom elektonske glazbe (reason, abletom i prckanje po slicnim programima, eventualna kupnja nekog midi kontrolera) pa me zbunjuje to sto je intel preferiran u tim stvarima ... ili se varam ....
... jer kako stvari sada stoje, mislim da je definitivno isplativije i bolje kupiti athlona na sck 939 nego prescotta na lga775, koliko god neki preferirali intel, mislim da je to samo stvar navika ili nekih principa ...
pa eto ako netko zna .....