View Single Post
Staro 05.02.2021., 20:50   #2595
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
@ Overclok : Auf, 11 ploča i to retro modela, fakat sretno. Nije baš veliki izbor. Nisam ni znao ta postoje takve nastranosti tipa mbo sa integriranim 3dfx-om... Sorcery ! Ne želim ni gledati po kolko idu takve krasote hahaha

Btw kad ste mi svi tu fino aktivni na temi odma da zlorabim malo vaše prisustvo pa priupitam, da li ima razloga da ova dva napajanja sa fotki ne bi bila kompatibilna ? Tj konkretno zuto je u Bertoneovom d530, a plavo je u dc7600c, jedina razlika koju ja mogu primjetiti je da je plavo 365W a zuto 240W. Prtljam sa guglom ali dobivam svakave rezultate haha, od modema do svakakvih dijelova tih konfi ali nigjde nema konkretnih specki napajanja i voltaži.

01 02

Naime dešava mi se lagano onaj Trekkiev sindrom sa kucistima haha, tj. naletio sam (ili je naletio više on na mene) taj dc7600c kojeg sam dobio za 5 kuna haha (dao sam covjeku 10 za kavu jer mi je bilo bed kupit working komp za 5 kuna). Jedini nedostatak na kompu je da mu fali prednji panel pa ga zato brijem nitko nije htio, i nema hdd, ali mislim da je 5 tj. 10 kuna super cifra za working komp u kojem je 1x1gb rama, dvd-rom, p4 maticnom i procom i napajanjem + kusictem. Ako pogledate slike oba modela skuzicete zasto mi je zapeo za oko. Istina maticna ima PCI-e a ne AGP ali za 5 kuna bilo mi je žao passat Ak još i napajanja pašu (a mislim da bi trebala) to bi bio totalni pogodak pa odma imam backup kuciste i napajanje s obzirom na hp i njihovu ljubav za nestandardnim konektorima...

Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 05.02.2021. u 20:56.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote