Citiraj:
Autor coconut
Mislim da si trebao zadržati ono Asus Rog napajanje. Ipak je full modularno, dok Antec nema nijednog modularnog kabela. Osim toga, Asus se bazira na Seasonic Focus Plus Gold platformi koja je nekakva garancija kvalitete i daje 10g. garancije.
|
Da bio bi, ali na kraju sam narucio radi kucista iz potpuno druge poslovnice dijelove koja ga nema u ponudi a bilo mi je bitno da narucim sve u komadu.
Ti su onda imali i ovaj SSD ali ne i Asus napajanja.
Napajanja im:
https://www.mindfactory.de/Hardware/...SVs+(PSU).html
Ako spotas koje bolje nego ovo Antec (90 eura je to) koje sam kliknuo a d aje u cjenovnom rangu daj baci link, mislim da im do danas do 3 jos stignem to cak promjenit.
Citiraj:
Autor Mommistake
Ovo što je naručio nije ništa prekvalitetno, ali će biti lijepo.
Za njega je to bitno, i to je važno.
@poweeer, baci koju sliku kada to iskompletiraš. 
|
Tocno to, za neku visu kvalitetu bi ovo otislo sa 850ak eura na 1600 izmedju ostalog, samo za kutiju bez grafe mi se ne trosi bas toliko, pogotovo jer kazem mijenjam pc svake godine.
PC ove kategorije sam vec imao do prije par dana, i bio mi je dovoljan za sve potrebe, al je svijetlilo ko putujuci cirkus.
Cak je bila ta konfa mrvu slabija... jer sad dobivam jace napajanje, malo vise rama, nesto mrvu jaci procesor i b550 umjesto b450 maticnu, za nadoplatu od 250ak eura super.
Sad sam bas happy kako ce to izgledati na stolu.
Ovo kuciste npr se prodaje od 50-80 eura, ovisno o stranici, znam da nije u rangu Thermaltakea koji sam imao, al je ljepse i bas ono sto trebam da.
Citiraj:
Autor Mommistake
@poweeer, baci koju sliku kada to iskompletiraš. 
|
Uzeo sam kod ovih Mindfactorya u Njemackoj, nadam se da ga budu dostavili do Utorka