Citiraj:
Autor dbL
pitaj nekog da ti preflesha bios
|
Zeznuto je jer MISLIM da je do BIOS-a, a od toga je prošlo jako puno godina.
Citiraj:
Autor stef
Trebat će vremena za pohvatat sve te komponente  .
Na Njušci eventualno možeš nabosti BH5/CH6 u obliku TwinMos/vData stickova, ako dobro gledaš. Ploču (ne Abit) i proc isto.
Za konkretnu grafu bih preporučio ebay.de aukcije i amibay forum.
|
Tako nekako i planiram, malo po malo. Ploču će biti najteže pronaći.
Citiraj:
Autor maXonja
Daj meni Abiticu, imam BIOS za nju mislim 
A ja ti u zamjenu posaljem ispravnu Asus A7N8X ako je samo do BIOS-a na Abitu 
|
Nisam ziher da je do BIOS-a problem, ali ako možeš testirati i evenutalno da ju vratimo u žive, spreman sam platiti koliko tražiš.
Citiraj:
Autor Black Dragon
Mislim da imam još jedan 2500+ mobilca viška ... imao sam tri za Tyan S2460 koja je SMP (1 je bio rezerva  . Sada su unutra dva 2600+ punokrvna MP, ... ako ti igra javi, pa pogledam u roditeljskoj kući pa šaljem.
|
Kako da ne, igra mi svaki mobile (2500, 2600..), još ako pogodim dobru seriju...

Hvala.
Citiraj:
Autor Trekkie4
@Slow Ne bih te želio baciti u bad, ali bojim se da ovo što ti je @Stef napisao stoji... Možda si pratio moje postove, radio sam (i još uvijek radim) na restauraciji svojeg Pentiuma II iz 1998. godine. Projekt traje od 2007 ili 2008 - više se ni ne sjećam kad je ta opsesija počela, a JOŠ UVIJEK nisam gotov!
|
Sve jasno, mada se nadam da ću lakše pohvatati to jer je Socket A u odnosu na Slot A relativno svjež. Malo po malo i nakupit će se. Sretan sam jer sam ostavio to kućište i da ga nisam prodao, pa ćemo polako popunjavati.